Kataya na čolnu za 350 tisoč evrov!

Kataya na čolnu za 350 tisoč evrov! (foto: Dino Zunjic) Dino Zunjic
Vir: Story
18. 7. 2013

Da je pevka Kataya svoje obline soncu nastavljala kar na gliserju, ki je nekoč pripadal razvpitemu italijanskemu bogatašu Silviu Berlusconiju smo že poročali, zdaj dodajamo še fotodokaz!

Njun družinski prijatelj je namreč pred leti v Italiji plovilo kupil prav od Berlusconija. Čeprav jahta italijanskemu mogotcu ne pripada več, pa je menda na njej še vedno čutiti njegovo energijo.

"Jahtica je v odličnem stanju, ima oblazinjene sedeže in vgrajen hladilnik. Ne spoznam se toliko na hitrost in moč, vendar je hitra. (smeh)  Razumljivo je, da se je super peljati s tako jahtico, ima neki čar, zelo mi je všeč in je ravno pravšnja za nastavljanje sončnim žarkom," opiše deset metrov dolg čoln, na katerem je Berlusconi zagotovo kdaj priredil tudi katero od svojih slovitih 'bunga bunga' zabav.

Tokrat o zabavah ni bilo ne duha ne sluha. Je bilo pa na čolnu, katerega cena se, čeprav gre za rabljeno vozilo, giblje okoli vrtoglavih 350 tisoč evrov, kaj za videti.

Pevka Kataya se je namreč v slovenskih medijih prvič razgalila v kopalkah, saj je bila še pred nekaj več kot letom dni, kot sama pravi, zdravo okroglo dekle, ki je shujšalo čisto po nesreči.

"Čisto zares so to moje prve fotografije v kopalkah. Zdaj sem izgubila še dodatnih pet kilogramov, tako da se tehtnica ustavi pri številki 54, prej pa sem jih imela 73. Sama se s svojo težo ne bi obremenjevala toliko, če ne bi čutila pritiskov okolice," je iskrena Kataya.

Kako ji je uspelo izgubiti toliko kilogramov, razkrivamo v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 30/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 30/2013

Story Story 30/2013, od 17. 07. 2013