Kataya je spregovorila o razgaljenih fotografijah

Kataya (foto: Aleš Pavletič) Aleš Pavletič
Vir: Story
7. 8. 2014

Pevka Kataya svojih ženskih atributov sicer ni prvič razgalila za revijo, vendar pa je tokrat svoje obline fotografu nastavila veliko bolj samozavestno. Še posebej zato, ker je imela na zadnjem 'golem' snemanju za Playboy 12 kilogramov več. Ker se ji obeta kariera v Ameriki, se zaveda, da se bo znašla tudi v kakšni nelagodni situaciji, vendar pravi, da nikoli ne bi podlegla razvratnemu življenju.

Ker je Kataya v zadnjem času na socialnih omrežjih objavila kar nekaj razgaljenih fotografij, ki jih prej nikoli nismo videli, nas je zanimalo, zakaj se je odločila deliti svojo intimo z javnostjo.

"Samo provokacija je v družbi vzbudila povpraševanje in premik v miselnosti. Vse skupaj je zanimivo. Ljudje smo estetska bitja in vsi radi pogledamo kaj lepega. Na to, da se nisem razkrivala prej, so vplivali zadrta slovenska družba in njeni predsodki, da lepa ženska ne more imeti drugih talentov. To, da sem razkrila svojo seksualno plat skupaj z glasbo, je za njih preveč. Ampak trenutno se osredotočam na tuji trg," pove privlačna pevka, ki ugotavlja, da je to, da se ženska razgali, vedno večji problem.

"Tega družba nekako ne more sprejeti, saj je šovinistično naravnana. Tukaj sem, da počnem, kar si želim, ker je to moje življenje, vem pa, da bom s tem vplivala na določena mnenja."

Več o svoji intimni plati in karieri v Ameriki je Kataya povedala v intervjuju, ki si ga lahko v celoti preberete v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 33/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 33/2014

Story Story 33/2014, od 07. 08. 2014