Katayi se bo 8. marca uresničila največja želja

Katayi se bo 8. marca uresničila največja želja (foto: Ana Gregorič / POP TV) Ana Gregorič / POP TV
12. 2. 2020

33-letno Pevko Katayo je širša Slovenija spoznala v šovu Znan obraz ima svoj glas, v katerem je širila svojo pozitivno energijo. Pred tem je kot pevka nastopala v skupini Tangels. Svoj glas je posodila mnogim risanim junakom, saj animira risanke. Med njenimi najbolj znanimi vlogami je Smrketa, kateri je Kataya posodila svoj glas.

Svoj glas je posodila mnogim risanim junakom, saj animira risanke. Med njenimi najbolj znanimi vlogami je Smrketa, kateri je Kataya posodila svoj glas.

A vsestranska umetnica ne spi na lovorikah, ampak se vedno znova in znova izpopolnjuje. Tako bo že čez nekaj dni nastopila v šovu Zvezde plešejo, česar se zelo veseli! "Zagotovo nisem bila še nikoli bolj navdušena, kot sem za nastop v oddaji Zvezde plešejo. Verjetno lahko cela ekipa to potrdi, ker to je bila moja ultimativna želja, da se takole učim plesat. Upam, da je soplesalec pripravljen na dodatne vaje, ker bom s srcem pri stvari!" pravi pevka, ki bo tako letošnji pomlad po cele dneve preživela v plesni dvorani in tako združila prijetno s koristnim.