Kate Balon (Poroka na prvi pogled) je zdaj videti takole, bi jo s to pričesko še prepoznali?

Kate Balon (Poroka na prvi pogled) je zdaj videti takole, bi jo s to pričesko še prepoznali? (foto: PLanet TV) PLanet TV
8. 2. 2023

Postavna svetlolaska je takoj pritegnila pozornost gledalcev, a zdaj živi drugačno življenje, kot ga je živela v soju žarometov.

V šovu Poroka na prvi pogled je Kate Balon skušala najti ljubezen. Njej so namenili ženina Sandija, a sta žal kar hitro ugotovila, da se ne ujemata najbolje, saj sta si bila precej različna. Sandi je povedal, da išče "bolj prizemljeno" življenjsko sopotnico, in očitno Kate zanj ni bila prava.

Preberite si še: Špela Grošelj že vse zanikala, da bi bila kriva za ločitev Saše Lendero in tukaj so podrobnosti

Malce smo pobrskali po njenem Facebook profilu in ugotovili, kaj počne danes - ukvarja se z masažo in je svojemu delu resnično posvečena. Videti je, da v njem na vso moč uživa. Blizu ji je tudi psihologija - dobro se zaveda, da s tem pravzaprav raziskuje svojo notranjost.

Pred kratkim je na družbenem omrežju zapisala, da je že kot majhna punčka imela posebne darove, ki jo spremlajo že od rojstva. Takrat, v otroštvu, pa se še ni zavedala, kaj pomenijo. "Sedaj ko razumem, pogledam za nazaj, vidim in čutim, me spremljajo že celo življenje. Že od otroštva mi Višje Sile govorili, da bom zdravila z rokami in bila zelo uspešna pri temu," je med drugim zapisala Kate. 

No, v šovu smo jo spoznali kot dolgolasko in marsikomu so v oči padli prav njeni svetli in dolgi lasje. Zdaj pa ima precej drugačno pričesko - postrižena je na paža z dolgim fru-frujem (to je pravzaprav pričeska, ki nikoli ne gre iz mode) in moramo priznati, da ji res lepo pristoji. Videti je mladostno in sveže, hkrati pa odločeno, da stopa po svoji poti. Bravo, Kate!