Kate Middleton dvignila veliko prahu z uhani, ki jih je nosila na kronanju, zdaj je jasno, da je šlo za veliko napako!

13. 5. 2023
Deli

Vojvodinja Kate Middleton je za kronanje kralja Karla skrbno izbrala svojo modno kombinacijo in nakit, še posebej veliko pozornosti pa so poželi njeni čudoviti uhani.

1 / 3
Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton je bila na kronanju kralja Karla še posebej pod budnim očesom modnih radarjev, še posebej veliko dela pa so imeli številni z izborom njenih uhanov. Začela so se namreč ugibanja, da nosila isti par uhanov, kot jih je nosila Diana, ko je oblekla svojo slavno "maščevalno obleko", s katero se je želela ob napovedani ločitvi maščevati takratnemu princu Charlesu. Berite dalje ...

Preberite še: Nataša Pirc Musar je pokazala svoj razkošen vrt, ki je mnogim vzel sapo

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec