Kate Middleton s tem rdečim plaščem verjetno pokazala eno najlepših modnih kombinacij tega leta

22. 11. 2023
Deli
Kate Middleton s tem rdečim plaščem verjetno pokazala eno najlepših modnih kombinacij tega leta (foto: Profimedia)
Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton je v zadnjih mesecih nekoliko spremenila svoj modni stil in mnogi so zdaj nad njo le še bolj navdušeni.

V zadnjih nekaj mesecih je valižanska princesa Kate Middleton opustila svojo značilno "kraljevo uniformo", ki je običajno vključevala midi obleke ali plaščne obleke, in se lotila stilske preobrazbe in z njo očarala mnoge. V svoje nove modne kombinacije je uvedla veliko modernih enobarvnih oblek, ki jih je nosila na javnih nastopih, dogodkih za kampanjo Shaping Us in celo na svetovnem prvenstvu v ragbiju. Kljub temu pa je ta teden jasno pokazala, da bo za posebne priložnosti še vedno stavila na klasične kose in bila zvesta večni eleganci.

Jasna Kuljaj pokazala tako visok razporek, da so zaradi tega detajla mnogi spraševali, če spodaj sploh kaj nosi


Profimedia



Kate je ob tej priložnosti, ki je pomenila drugi državni obisk, ki ga je gostil kralj, blestela v plašču Catherine Walker, ki je bil živo rdeče barve. Praznični videz je predstavljal plašč z veliko pentljo na izrezu, pod katerim je bila skrita krajša, enaka rdeča obleka. Kate je drzen enobarvni videz dopolnila s parom škrlatnih semiš čevljev Gianvito Rossi, rdečim klobukom in pravokotno rdečo torbico, znamke Miu Miu.

Profimedia

Kar zadeva nakit, je Kate nosila dva pomembna kosa, ki sta nekoč pripadala princesi Diani: zaročni prstan s safirjem in diamantom ter ujemajoče se uhane s safirjem in diamantom. William se je s svojo ženo odlično barvno uskladil z rdečo kravato, ki jo je nosil z belo srajco in mornarsko modro obleko.

Kate je tako še enkrat dokazala, da je prava modna ikona in da je že odprla praznično sezono modnih kombinacij, ko bo prednjačila rdeča in pa seveda nepogrešljive bleščice, ki jih bo morda letos tudi Kate privoščila, če pomislimo, da je zadnje čase bolj drzna pri svojih modnih izbirah in morda bo do konca leta še večkrat presenetila.

Bonus video: Tomo Križnar in Igor Drnovšek│"Glasba potuje po svetu hitreje kot religija!"

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu