Katera bo nadomestila Jerco Zajc Šušteršič?

Vir: Nova
16. 12. 2013

Voditeljica informativne oddaje Danes na Planet TV Jerca Zajc Šušteršič je razkrila, da bo v novem letu ponovno postala mamica. Novico je le stežka zadrževala zase, saj jo je želela čim prej deliti z vsemi.

Jerca ima sicer že dve leti in pol staro hčerkico Viktorio, še enega otroka pa si je že zelo želela. Trenutno je v četrtem mesecu nosečnosti, pojavljajo pa se že ugibanja, katera voditeljica bi jo lahko nadomestila. Ker gre za zelo zaželeno in izpostavljeno mesta, lahko pričakujemo, da bo boj med lepimi in sposobnimi voditeljicami kar precejšen.

Odgovorni nam o tem sicer še niso mogli ničesar povedati, tako da bo ostalo le pri ugibanjih. Sicer pa se Jerca s tem trenutno ne obremenjuje, zdaj je čas praznikov in druženja in zaupala nam je še, kje jih bo preživela:

"Na predvečer božiča bomo na večerji pri mojih starših, to je že nekako tradicija, na božični dan pa pri moževi družini. Če bo lepo vreme, se bomo odpravili za kak dan na morje. En večer je rezerviran tudi za kakšno kuhano vino v Ljubljani, za mene letos čaj, en dan pa za obisk pozimi pravljične Pokljuke. Potem pa bo tukaj že ponedeljek 30., ko bo treba spet v službo. In tako tudi 31. decembra in 1. januarja. Tako pač je, ampak smo že vajeni delati tudi za praznike – to ti kar nekako pride v kri. Ker bo oddaja Danes praznično posebna, bo pa sploh zanimivo in zabavno!"