Katera bo krasila naslovnico Cosmopolitana?

11. 11. 2013

V rekordnem času se je za naziv Dekle z naslovnice revije Cosmopolitan prijavilo več kot tisoč punc iz vse Slovenije, izbranih 20 polfinalistk se je v četrtek predstavilo petčlanski komisiji, ki je izbrala pet finalistk.

Poleg Uroša Smoleja in Špele Grošelj so dekleta ocenjevali priznana modna fotografinja Mimi Antolović, modna urednica Maja Možič in v. d. urednice Manca Čampa.

Uroš je nad dekleti navdušen in pravi, da se je med vsemi polfinalistkami težko odločil za najboljših pet, Špeli pa je bilo najbolj všeč, da so vsa dekleta imela posebno zgodbo, vsaka svojo in čisto drugačno.

Na koncu so žirijo prepričale Adrijana Bračko, Melisa Sedić, Armina Salihović, Sabrina Huskič in Tjaša Peršič.

Kaj jih čaka zdaj?

Dekleta ta teden čaka še finalni preizkus. Profesionalno fotografiranje s priznano modno fotografinjo Mimi Antolović, kjer bodo izbrana dekleta spoznala posebnosti stiliranja, make-upa in friziranja.

Za urejenost in čudovit lesk las bo z novo linijo izdelkov Supreme Selection poskrbela blagovna znamka za profesionalno nego las Syoss.

Za popolno oblikovano pričesko bodo poskrbeli Remington Silk Ultimate oblikovalci, za dovršen in moden korak, pa bo poleg naše modne urednice poskrbela topla obutev Ugg.

Vseh pet deklet bo predstavljeno v decembrski številki Cosmopolitana, ki izide 28. novembra.

Priporočamo