Kateri David Urankar vam je bolj všeč - tisti z brki ali tisti z brado?

Kateri David Urankar vam je bolj všeč - tisti z brki ali tisti z brado? (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
26. 11. 2019

Glede na to, da je mesec november, ki se počasi zaključuje, namenjen zdravju moških, predvsem glede opozarjanja na raka prostate, so se na to odzvali tudi v priljubljeni oddaji na nacionalni televiziji, Dobro jutro.

Ob številnih in aktualnih temah, o katerih vsako jutro spregovorijo z gosti in strokovnjaki, so se dotaknili tudi te zgodbe. Med drugim ta čas imenujemo tudi movember – čas, ko moški cel november pustijo rasti brke. In ravno o tem je v jutranji oddaji spregovoril priljubljeni voditelj David Urankar. In zakaj je to storil?

"Brada ali brki? November je mesec, ki je namenjen zdravju moških, predvsem opozarjanju na raka prostate, za katerim letno po svetu zboli več kot 12 milijonov ljudi. Tudi David Urankar opozarja na pomembnost zgodnjega odkrivanja raka, zato si je v današnji oddaji obril brke. Mu pristajajo?" so se vprašali v jutranji oddaji Dobro jutro.

Po anketi, ki so jo pripravili na facebooku oddaje Dobro jutro je gledalcem prepričljivo (85 %) bolj všeč David z brado. Kaj pa vam?

Priporočamo