Katja Fašink: Hrvati jo hočejo za novo Severino

Vir: Lea
8. 12. 2011

Priljubljena pevka in lastnica salonov Cat Katja Fašink se je pred dnevi vrnila iz sosednje Hrvaške, kjer je nastopila na 9. glasbenem festivalu v Medžimurju. Nastop pa je bil še toliko slajši, saj je pevka prejela tudi prestižno nagrado. Katjo so namreč razglasili za najboljšo pevko na festivalu.

Med 20. izbranimi nastopajočimi, ki so se potegovali za prestižno nagrado grand prix, je Katja nastopila s svojo uspešnico Lutka in v trenutku očarala vse, tako z glasom kot stasom. “S svojim nastopom nam je vsem vzela sapo, zato ni čudno, da vsi mediji govorijo o njej, saj je Katja odličen paket, vse v enem. Res same pohvale,” je povedal vodja Medžimurskega festivala, ki nam je razkril, da hočejo s slovensko pevko sodelovati številni hrvaški producenti.

Naslednja Severina?

Eden izmed glasbenih producentov, ki je veliko sodeloval tudi že s Severino in Alko Vuica, je brez težav povedal, da bi Katja lahko bila nova Severina, kar si slovenska pevka šteje v veliko čast. “Najprej sem kar malo zardela, saj je to rekel avtor številnih hitov, in da si želi delati z mano in zame napisati uspešnico, mi je seveda v veliko čast. Zdaj že tečejo dogovori, ampak več pa še ne morem povedati,” nam je zaupala Katja. “Presrečna sem bila, da sem lahko znova zastopala Slovenijo in dobila potrditev priznanih hrvaških ustvarjalcev in producentov. Moj trud je bil poplačan,” je dodala Katja, ki je tako znova blestela na tujem festivalu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri