Katja Fašink: Pridružila se je nunam

Vir: Nova
8. 2. 2011

Priljubljena pevka in lepotna strokovnjakinja Katja Fašink je pred kratkim odprla še en svoj salon v verigi salonov Cat. Tokrat na Slovenski ulici, kjer je združila moči z nunami uršulinkami.

»Iskala sem primerno frekventno lokacijo v središču Ljubljane in se odločila za tole. Moram priznati, da se tam počutimo zares dobro, saj vladata dobra energija in umirjenost,« je povedala Katja, ki je tako vesela, da se je pridružila uršulinkam, priznala pa je tudi, da je nora na film Nune pojejo.

»V resničnem življenju imam z nunami skupno morda le ljubezen do knjig, pogled na določene življenjske vrednote in norme, drugače pa kar nekaj drugih povezav, predvsem na duhovni ravni. Jih zelo spoštujem in cenim ter se z njimi tudi zelo dobro razumem. Lepo mi je, ker se pozdravljamo z iskrenim namenom. Tega med ljudmi ni več,« je povedala Katja, ki si je dovolila cerkveno posest odeti v rožnate barve, saj je njen novi salon v teh barvah.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri