Katja Koselj: Končno na svoje!

Vir: Lea
25. 12. 2012

Oblikovalka unikatnega nakita Katja Koselj je v središču Ljubljane odprla razstavno-prodajni atelje, v katerem bo lahko ustvarjala in bila v stiku s svojimi strankami, tako rednimi kot tudi novimi.

Katja, ki ustvarja pod znamko Katja Koselj Jewellery, je bila ob lansiranju svoje trgovine na Gregorčičevi ulici zelo vesela. "Mislim, da si večina umetnikov želi imeti svoj ustvarjalni kotiček, kjer se lahko vsak dan ukvarja s svojo obrtjo, ustvarja in kamor lahko povabi svoje stranke in se z njimi druži," pravi simpatična Katja, ki se z oblikovanjem nakita resneje ukvarja od leta 2007, hkrati pa sodeluje tudi z modno oblikovalko Majo Štamol Droljc.

Katja bo med drugim v ateljeju prirejala tudi mesečne delavnice, na katere se bodo lahko zainteresirani prijavili prek spletne strani, na njih pa bodo sami ustvarili svoj nakit.

"Že nekaj časa, od samega začetka spletne prodaje, strankam ponujam možnost, da soustvarjajo nakit, in sicer z lastno izbiro perlic, kamnov in drugih dodatkov, zdaj pa bodo ljubitelji ustvarjanja imeli možnost, da si sami naredijo svoj nakit po ugodni ceni, saj bodo plačali le stroške materiala. Vse, kar bodo ustvarili, bodo odnesli domov," še pove Katja, ki doda, da je to odlična ideja za darila, prva delavnica pa bo še pred božičem.

Značke: Katja Koselj