Katja Lesjak in Claudia: Babje spletke

Vir: Lea
18. 3. 2010

Katja in Samo sta uresničila željo pevki Claudii in na njenem domu razveselila njeno sestro. Maja je namreč velika oboževalka Samcya.

Pevka Claudia je sestri Maji za 30. rojstni dan pripravila prav posebno presenečenje. “Ker si je Maja želela spoznati Sama iz skupine Skater, je bila zamisel odlična. Eno leto mi je poudarjala, kako si ga želi za rojstni dan, in ni mi preostalo drugega,” je povedala Claudia. Ker ni želela uporabiti vez in poznanstev, je prepričala očeta, da je pisal v oddajo Ujemi sanje.

“Vem, da jim v oddajo piše veliko ljudi, ki bi radi presenetili svoje najdražje. Minilo je kar nekaj časa, preden sva dobila pozitiven odgovor. Nato sva poklicala producenta oddaje Danijela Pohorca, s katerim smo dorekli vse glede scenarija. Vmes je prišlo do zapletov, ker je sestra na njihovi spletni strani videla, da bodo gostje presenečenja na rojstnem dnevu, in je posumila, da bi to lahko bilo celo pri njej.”

Skoraj je omedlela

Pri Claudii doma se je nato začela dogajati prava drama. Po kosilu, ki ga je pripravila v čast slavljenki Maji, so vsi skupaj odšli v dnevno sobo, kjer je po radiu igrala glasba skupine Skater.

“Najprej je bila razočarana in ni želela plesati, češ da ob dveh popoldne ne bo plesala na pesem z zgoščenke. Pri pesmi Bela roža pa je skoraj omedlela, saj sta v sobo prišla Katja in Samcy.

Presenečenje je bilo popolno, saj smo vsi potočili kakšno solzico in vidno je bila v šoku, čeprav je vedela, da bodo prišli, le ni vedela, kdaj bo ta trenutek.” Maja je sicer pošteno zardela, saj ji je že od nekdaj Samcy zelo všeč in glede na to, da je samski, mu ponudb zagotovo ne manjka.

Priporočamo