Katja Poljanšek: "Vzdihovanje je bilo le vaba"

Katja Poljanšek: "Vzdihovanje je bilo le vaba" (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
19. 12. 2017

Štiriindvajsetletna Katja Poljanšek, ki je le nekaj tednov pred velikim finalom zapustila šov Kmetija, je znova v domačem Kamniku. Čeprav je po duši nasmejana in dobrosrčna oseba, na kmetiji večkrat ni bilo razlogov za veselje, sploh ko so padale grde in neprimerne besede!

"Kar se je zgodilo na kmetiji, tega v življenju resnično še nisem doživela, predvsem od nekaterih sotekmovalcev. Da bi lahko nekdo tako grdo zmerjal drugega, hm, česa takega res še nisem videla. S Sabino sva bili za posamezne sotekmovalce vedno najgrši in najslabši. Osebno se nikoli ne spustim na takšen nivo in tudi v šovu se nisem. Sicer pustim človeku, da pove, kar misli, sama pa stvari rešujem mirno," nam je zaupala Katja, ki pa je klub temu s številnimi sotekmovalci vendarle ostala v stiku: "Na primer Robi, Tomaž, Maja, Sabina, Monika, Boris, David, Branko so izjemni. Veliko se družimo skupaj, tudi nekaj skupnih fešt smo že imeli na Lovrencu na Pohorju, tako da se imamo lepo, z izjemno prekmurske naveze, o kateri res ne bi ..."

Vroče in stokajoče na seniku

In ko smo že pri lepih in prijetnih stvareh, nismo mogli mimo vprašanja, kaj se je dogajalo med njo, Davidom in Mitjem. Katja pravi, da je vprašanje v zvezi z vzdihovanjem in domnevnim seksom pričakovala, saj se o tem govori naokrog: "Z Davidom sem se izjemno dobro razumela, veliko smo se pogovarjali, spali skupaj na seniku, kaj več od objemov in skromnih poljubov pa ni bilo. Glede vzdihovanja, kar ste slišali, pa bi dejala ... Z Davidom tega ni bilo, z Mitjem pa je bilo to zgolj iz šale, saj se oba rada šaliva. Marsikaj sva naredila v šali in dražila druge, saj sva vedela, kdo vse je zraven in da imajo vsi povsod nos in ušesa. Skratka vse skupaj ja bila le vaba za tiste, ki so lačni zgodb!" Glede na to, da je Katja (še) samska, pa smo jo za konec vprašali, kakšen mora biti moški, ki bi vendarle lahko osvojil njeno srce?

"Prvi stik je zelo pomemben, predvsem kako naveže stik z očmi. Zato ne odobravam stikov s Facebooka ali interneta. Prisegam na osebni stik, saj lahko le tako začutim, ali je fant zame ali pač ne," nam je še pojasnila zgovorna

Foto: Igor Zaplatil

Priporočamo