Kavbojke, ki jih je zase izbrala Petra Kerčmar, so kot nalašč za ženske 40 +, saj pristojijo različnim postavam

Kavbojke, ki jih je zase izbrala Petra Kerčmar, so kot nalašč za ženske 40 +, saj pristojijo različnim postavam (foto: Mankica Kranjec) Mankica Kranjec
13. 6. 2022

Vajeni smo je v bolj formalnih opravah, a pred kratkim je pokazala, da je v kavbojkah videti elegantno in sproščeno hkrati, kar uspe le redkim damam.

Petra Kerčmar je uspešna voditeljica na POP TV-ju, ki se tu pa tam udeleži tudi kakšnega družbenega dogodka. To je naredila pred kratkim, saj je prišla na Magično noč, dogodek, kjer so moči združile 3 priznane medijske znamke, ki že vrsto let uspešno delujejo pod okriljem založniške hiše Adria Media.

Pozabite na sandale, ti čevlji bodo največji trend obutve tega poletja - so šik, elegantni in tudi udobni!

Ob tej priložnosti so jo ujeli fotografi in nastal je prizor, ki je navdušil. Petra je videti zelo sproščeno in mladostno, precej drugače kot pred kamerami, saj v svoji službi deluje precej bolj resno.

K mladostnemu videzu je pripomogel njen eleganten, a sproščen outfit. Odločila se je za modne, ozke, svetle kavbojke, ki so strgane na kolenih. Zraven je nosila lep suknjič z zanimivim kontrastom - črnimi gumbi in zavihki na rokavih. Spodaj je oblekla preprost top bele barve in si nadela lep nasmešek.

Pokazala je, da ima odličen modni okus, saj je v tako sproščenih oblačilih videti nadvse mladostno in zagotovo ga bodo številne oponašale. Bravo, Petra!