Kdaj bo Primož Peterka prišel domov?

Primož Peterka (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Govori.se
17. 4. 2012

1. marca je odjeknila novica, da je slovenski skakalni as Primož Peterka na zdravljenju na zaprtem oddelku Psihiatrične bolnišnice v Begunjah.

Po novici, ki jo je potrdila tudi Smučarska zveza Slovenije, je Primož odšel na okrevanje razlog pa naj bi bil tudi zlom tudi zaradi poročanja medijev o tem, da se z ženo Renato ločujeta. Primož, se bo po naših izračunih verjetno kmalu vrnil domov, saj na spletni strani omenjene bolnišnice lahko preberemo, da ponavadi takšno zdravljenje poteka približno 6 tednov.

Primož med okrevanjem po navedbah očividcev ni bil ves čas povsem izoliran. Njegova žena Renata, s katero je Primož skupaj že od najstniških let naprej, naj bi ga namreč redno obiskovala. Z njo so večkrat prišli tudi njuni trije otroci , kar je verjetno Primožu v veliko oporo, saj je bližina družine tisto, kar vsakemu človeku daje največ moči, ki jo Moravški orel potrebuje, da bo v družinskem življenju spet letel z razprtimi krili.

O tem kdaj naj bi Primož prišel v zavetje domače hiše si lahko več preberete tudi v reviji Story, ki izzide v četrtek, spodaj pa si lahko ogledate Primožev najdaljši skok v karieri, ki mu je uspel leta 2000 v Planici.