Kdaj bomo zopet videli Melanio Trump?

Kdaj bomo zopet videli Melanio Trump? (foto: Profimedia) Profimedia
4. 6. 2018

Prva dama ZDA Melania Trump se že vse od 10. maja, ko je odšla na operacijo ledvic, ni pojavila v javnosti, svetovni mediji pa se vse bolj glasno sprašujejo, kaj se z njo dogaja.

Prva dama ZDA Melania Trump naj bi se prvič v javnosti pojavila na spominskem dnevu združenja Gold Star families, ko naj bi se v javnosti pojavila prvič po 25 dneh. Bela hiša je sporočila, da bosta na dogodku prisotna tako Donald kot Melania Trump, a ker je dogodek zaprt za predstavnike sedme sile, se številni sprašujejo ali bo Bela hiša sploh objavila kakršnokoli fotografijo.

Številni se tako sprašujejo, kaj se dogaja z Melanio in zakaj se noče pojaviti v javnosti. Ameriški mediji tako špekulirajo, da je Bela hiša s tem, ko je najavila, da se bo Melania udeležila omenjenega dogodka, zgolj želela ustaviti medijske zapise.

Melania pa naj bi preskočila tudi letošnji summit G7 v Quebecu, ne bo pa je niti na summitu v Singapurju, je sporočila Bela hiša.

Melania Trump je imela 14. maja operacijo na ledvicah, takrat so ji odstranili benigni tumor, vse od takrat pa se ni več pojavila v javnosti.

Priporočamo