Le katera bo tista, ki bo vodila Bar? Slak je še vedno skrivnosten!

Nina Osenar (foto: Sašo Radej, Goran Antley, Planet TV, osebni arhiv) Sašo Radej, Goran Antley, Planet TV, osebni arhiv
Vir: Nova
30. 1. 2015

Priprave na nov resničnostni šov so v polnem teku, produkcijska ekipa že napenja možgane in se trudi izbrati najboljše kandidate, seveda pa je v igri tudi voditeljski stolček – letos naj bi ta po naših informacijah pripadel ženski.

Menda se na Planet TV še vedno odločajo, kateri izbranki bodo ponudili voditeljsko mesto. Pretekle sezone je šov Bar vodil Bastjan Kepic, sicer radijski voditelj, a tokrat naj bi se odločili za korenito spremembo in to mesto prepustili nežnejšemu spolu.

Tako naj bi imeli v 'paci' kar nekaj znanih imen, med njimi naj bi bile Nina Osenar, Špela Jereb, Manja Plešnar, Ana Marija Mitič in Lili Žagar. Vse, razen Ana Marije, so že poznani obrazi s Planet TV, a se tu pojavlja še nekaj vprašanj.

Nina Osenar je vodila štiri sezone oddaj Moj dragi zmore, potem naj bi odšla na Televizijo Slovenijo, kjer naj bi vodila oddajo o živalih. Znano je namreč, da je velika zaveznica živali in zagovornica zdravega življenja. Ker pa na Kanalu A napovedujejo tudi šov Big Brother, se pojavlja vprašanje, ali ne bo nemara voditeljica tega šova. Kakorkoli, Osenarjevo je v oddaji Moj dragi zmore letos presenetljivo zamenjala (in ob tem zamenjala tudi televizijsko hišo Pop TV s Planet TV) Lili Žagar. A ker ima torej Lili Žagar že zagotovljen voditeljski stolček v oddaji Moj dragi zmore, je tudi njeno ime le pod vprašajem. O voditeljici Bara in naši modni mrhi Manji Plešnar smo povprašali še Manjo, ki o tej ponudbi ne ve ničesar in kot je že bilo napisano v naši prejšnji številki Nove, se je Manja s Planet TV-jem ravno dogovorila za stalnejšo obliko komentiranja modne scene v okviru njihove oddaje Danes. Poleg tega pa je Manjo srce popeljalo v Beograd in le težko verjamemo, da bi bila pripravljena za pol leta zapustiti svojega dragega. Tako je tudi njeno ime pod velikim, velikim vprašajem. Nekdanja voditeljica oddaje Zvezde Danes na Planet TV Špela Jereb pa je po odstavitvi tudi resno razmislila o svoji nadaljnji televizijski karieri. Očitno se ji je ta nekoliko zamerila, ugotovila je, da je tovrstna kariera zelo nestanovitna – danes si, jutri te več ni – in se tako baje odločila za stalnejšo obliko zaposlitve pri nekem uspešnem slovenskem podjetju oziroma njihovem predstavništvu v Nemčiji. Njena nadaljnja poklicna pot naj bi jo po naših informacijah torej vodila v tujino in je tudi njeno ime pod velikim vprašajem.

Je pa zato toliko bolj na dlani ime Ana Marija Mitić. Komičarka, ki ima za sabo dolgoletno televizijsko vodenje na TV Slovenija, potem pa se je dokazala v oddaji Znan obraz ima svoj glas in ne nazadnje tudi na gledališkem odru v duetu s Katarino Čas v Koko komediji. Ker trenutno ni vpeta v nobeno televizijsko vlogo, bi ji bilo novo voditeljsko mesto na televiziji pravzaprav pisano na kožo. Ali bo nova voditeljica Bara res Ana Marija, pa bomo videli že v prihodnjih tednih. Seveda smo vse govorice preverili tudi pri odgovornih na Planet TV. A programski direktor Gorazd Slak je ostal skrivnosten: "V tem trenutku tega še ne bi komentiral."

NINA KEDER

Priporočamo