Kdo doma čaka na tekmovalce Znan obraz ima svoj glas?

16. 3. 2016
Deli

Tudi letošnjo pomlad bomo lahko na malih zaslonih pozdravili novo četico tekmovalcev oddaje Znan obraz ima svoj glas. Medtem ko jih številni mediji sprašujejo, v čigavih čevljih bi se najraje znašli, jih je revija Lea postavila pred poseben živalski izziv in izvedela, kateri hišni ljubljenčki nove medijske obraze grejejo doma.

Ani Frece (mačjeljubka) Ani je prava ljubiteljica hišnih ljubljenčkov in doma imajo kar nekaj živali. Njeno srce je osvojil predvsem maček Tom, ki pa je po njenem mnenju ne mara preveč. “Je zelo resen in ne dovoli, da silim vanj,” nam je povedala akademska glasbenica in priznala, da včasih rada z njim zapleše, sam pa nad njenimi plesnimi koraki ni najbolj navdušen. 

Tilen Artač (pasjeljubec) Podobno kot Samuel tudi Tilen Artač, priznani glasbenik s številnimi nagradami doma in v tujini, do zdaj še ni imel priložnosti postati lastnik domače živalce, si pa v prihodnosti želi postati lastnik psa pasme akita. 

Mišo Kontrec (mali živalski vrt) Priznani glasbenik, ki smo spremljali tudi v glasbeni zasedbi Langa, ima doma pravi mali živalski vrt. Pri Mišu se nikakor nismo mogli odločiti, ali je večji pasjeljubec ali mačjeljubec – doma ga čakajo psiček Ali, muci Lili in Roki ter dve želvi. 

Nejc Lombardo (pasjeljubec) Nejc, ki je s prijateljem Miho nastopil v finalni oddaji zadnje sezone Slovenija ima talent, je bil pol leta ponosen lastnik psičke, ki pa jo je zaradi številnih obveznosti pred nekaj dnevi oddal v oskrbo svojim staršem. “Takoj so jo vzljubili. Ime ji je Megi in je mala mešanka, ki je prisrčna še pa še,” nam je še povedal. 

Renata Mohorič (mačjeljubka) Pevka skupne I.C.E. je poleg z glasbo izredno povezana tudi s svojimi tremi muckami. “Imam Timija, Minko in Jaka. Imam jih že nekaj let. Doma pa imamo še cel kup drugih živali, za katere pa skrbijo predvsem drugi družinski člani,” nam je povedala in dodala, da je zaradi svoje ljubezni do muck prava ‘cat lady’.

Ines Erbus (pasjeljubka) Ines je nekdanja članica zasedbe Foxy Teens, zato ne preseneča, da je njen hišni ljubljenček hudomušne narave. “Imam lepega hudička, občasno neandertalca, večino časa pa crkljivca, psička Andyja. Čeprav je pasme cavalier king Charles spanijel ni vedno kavalir, je bil pa ravno letos star devet let, tako da me v pasjih letih že konkretno prekaša,” še dodaja. 

Samuel Lucas (pasjeljubec) Čeprav Samuel trenutno doma nima nobenega hišnega ljubljenčka, nam je priznal, da si že od nekdaj močno želi psa. “Zelo rad bi imel psa. Kot otrok sem jih na vasi vedno imel in se najraje igral z njimi. Danes živim v stanovanju, upam pa, da bom tudi jaz nekoč imel hiško, in takrat bomo skupaj z najdražjimi dobili novega člana družine,” pojasnjuje.

Jana Šušteršič (pasjeljubka) Zmagovalka četrte sezone oddaje Slovenija ima talent se lahko pohvali z družbo sedemletne psičke Nore, ki živi z njeno mamico v Beogradu. In čeprav Jana še vedno živi razpeta med nekaj državami, pravi, da si Nora z lahkoto pribori kandidaturo za eno največjih pasjih razvajenk na svetu.