Kdo je pravzaprav igralec, ki v seriji Skrito v raju upodablja Črta, številnim je bil popolna neznanka!

15. 5. 2024
Deli
Kdo je pravzaprav igralec, ki v seriji Skrito v raju upodablja Črta, številnim je bil popolna neznanka! (foto: Voyo/Posnetek zaslona)
Voyo/Posnetek zaslona

Zelo zanimiv je, njegova kariera v tujini pa je zagotovo zavidanja vredna.

Serija Skrito v raju ima številne oboževalce in te zanima čisto vse o igralcih, ki se pojavljajo v njej. No, pred kratkim je dogajanje obogatil nov lik, in sicer umetnik Črt. Ta se je z Jano sprva pogovarjal po družbenih omrežjih. Izkazalo se je, da imata precej skupnega, zato sta se hotela spoznati še v živo.

Jana je odšla v kamp Paradiso, kjer ga je spoznala. A spoznala ga je tudi Lara, sama je bila navdušena nad dejstvom, da ima mama prijatelja ... Gledalci pa bodo kmalu ugotovili, kako se bo naprej razvilo vse skupaj. Seveda jih zanima, kdo je igralec, ki stoji za likom Črta.

Voyo/Posnetek zaslona

Številni so bili presenečeni nad dejstvom, da ni znan samo v Sloveniji, ampak si je doslej ustvaril zavidanja vredno kariero. Gre za Aljaža Tepino, ki ima 42 let, na mednarodni sceni pa ga poznajo pod imenom Aliash Tepina. Igral je že v seriji Usodno vino (v njej je upodobil Romana), videli pa smo ga tudi v seriji Sekirca v med.

Igro je študiral v Londonu, zaigral pa je tudi v filmskih uspešnicah, med slednje se zagotovo šteje Batman: The Dark Knight Rises. No, to pa ni vse, igral je še v priljubljeni seriji Zakon in red (Law and Order), in sicer lik Willa. Zagotovo je pred Aljažem še uspešna igralska pot, saj se je že doslej zelo dokazal.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk