Kdo je saksofonist, ki pride na Playboy Mansion party?

6. 12. 2013

Odštevamo ure do zimskega Playboy Mansion partyja, kjer bo poleg odlične vokalistke Kataye za dobro glasbo poskrbel tudi izjemni saksofonist Erik Kramberger.

33-letnik Erik prihaja iz Kopra, v svoji 14-letni karieri pa je z zvokom saksofona prežel že kar nekaj slovenskih bendov, kot so Puddnig Fields, Spirits, Groopies ... Trenutno igra z zasedbami Mellow Mood (ITA), JazzLessNess, Hauba in občasno še kje drugje.

V soboto, 7. decembra, boste v njegovem nastopu lahko uživalu v celjskem klubu Mansion, kjer vam bodo družbo delala tudi številna Playboyeva dekleta (svoj prihod so potrdile: Katarina Benček, Anna Milinković, Manja Dobrilovič, Maša Kores in Ana Dravinec).

Zimska izdaja vroče zabave bo potekala na dveh 'florih', prijazne natakarice pa vam bodo pijačo točile za posebnim ledenim točilnim pultom. Organizatorji pa bodo v sodelovanju z lokalnim smučiščem Celjska koča izvedli celo umetno zasneževanje.

Vstopnice so še na voljo na Eventimovih prodajnih mestih in v klubu Mansion, bo pa tokratni Playboy Mansion party tudi dobrodelno obarvan. Delež od prodaje vstopnic bo šel za pomoč socialno ogroženi družini.