Kdo so In&Out?

Vir: Lea
29. 6. 2012

Predstavljamo člane novonastale fantovske skupine In&Out.

Toni Petrovič (Maribor): Rad se uči

Tudi Toni je v skupini še samski in njegove oči so ujele žirantko Jadranko Juras. "Seveda je vsak kdaj že bil zaljubljen, ampak trenutno tega ni, mi je pa kakšna zagotovo všeč. Npr. žirantka Jadranka Juras. (smeh) Za zdaj sem še samski, in če bi imel dekle, potem potrebujem takšno, ki mi bo stalo ob strani in me bo pri moji glasbeni karieri podpiralo," pove.

Tonijeva prva ljubica, ki jo je imel v otroštvu, je bila predvsem harmonika. "In kitara s tremi strunami. (smeh) Pred nastopom v šovu nisem imel veliko izkušenj s televizijo. Prvič sem nastopil na mamini 50-letnici in še v dveh lokalih pred manjšo publiko. Pogosto sem spremljal tuje šove X Factor, in ko je ta prišel tudi k nam, se mi je vse skupaj zdelo zelo zanimivo. Najprej se tukaj nisem ravno videl, a na koncu sem se vseeno prijavil z namenom, da se nekaj naučim. Da sem danes na tej točki in da sem takrat izpolnil prijavnico, mi niti malo ni žal. Glasba me osrečuje. Rad jo poslušam in ustvarjam. Moj glasbeni cilj je, da bomo z IN&OUT ustvarjali predvsem kakovostno, stilsko različno glasbo za vse ljudi in da ne bomo samo muha enodnevnica, ki bo naslednji dan že pozabljena."

Tim Kores (Maribor): Sprošča se s tekom

Kar nekaj izkušenj si je Tim v glasbi pridobil z nastopanjem v svoji skupini. To mu je pomagalo, da se je veliko lažje spoprijel z novimi izzivi v šovu X Factor.

"Z glasbo sem se prvič začel ukvarjati v osnovni šoli, ko sem začel igrati saksofon v nižji glasbeni šoli. Kar nekaj izkušenj sem si nabral, ko sem nastopal s skupino I vs.I," še doda Tim.

Na šov se je prijavil predvsem zaradi zanimanja in odkrivanja novih izzivov. "Premamilo me je predvsem dejstvo, da sem, kar se glasbe tiče, zelo široko usmerjen in sem preprosto preizkušal samega sebe, do kod lahko grem, da ostajam to, kar sem," še doda.

Tim kot pravi Štajerec obožuje dobro kulinariko. Ta je tudi en od njegovih najljubših konjičkov. "Ukvarjam se z veliko stvarmi, kot so slikanje, pisanje pesmi, kuhanje, potapljanje in drugi športi. Ko sem slabe volje, grem tekat za kakšno uro in pokurim slabo energijo. Vse drugo pa je odvisno od dneva in počutja. Zagotovo pa sta najljubša moja hobija slikanje in kulinarika." (smeh)

Lovro Klanjšček (Krško): Rad je bv družbi

Lovrova največja otroška želja je bila, da bi postal nogometaš. Komaj v srednji šoli ga je življenje usmerilo v glasbo. "Z glasbo sem se začel ukvarjati v prvem letniku srednje šole, ko sem prvič poprijel za kitaro. Preden sem nastopil na televiziji, sem imel veliko izkušenj z nastopanjem z nekdanjo rock skupino," prizna.

"Brez glasbe si življenja ne predstavljam. Je zdravilo za težave, najboljša možna sprostitev in umetnost, v kateri se vidim. Moj cilj na glasbenem področju je ustvariti nekaj novega s skupino IN&OUT, biti ustvarjalen in produktiven pri pisanju glasbe in nastopati, kolikor bo le mogoče. Uvrstitev v šovu je ogromna odskočna deska za našo skupino. Seveda pa se po koncu šova pravo delo šele začne."

Lovru veliko pomenijo tudi prijatelji in družina, ki ga podpirajo na vsakem koraku. "V prostem času se najraje družim s prijatelji. Takrat najraje zaidemo v kakšen lokal na pijačo, na igrišče športat, poleti pa na bazen, kjer se lahko osvežim. Nove energije mi da tudi sprostitev v ožjem družinskem krogu."

Alen Luka Rajšter (Slovenj Gradec): Želi si podporo

Pri Alenu je bila njegova mama tisti 'krivec', ki ga je opozorila na prihajajoči resničnostni šov.

"Nekega dne mi je mati povedala za oddajo X Factor. Vprašal sem jo, ali se šali, ampak potem sem začel razmišljati, da ne bi bilo tako slabo, če bi se v tem preizkusil. Že kot otrok sem sanjal, da bi nastopal pred ogromno ljudmi, in to se mi zdaj uresničuje. Vsako nedeljo, ko sta Valič in Poles poklicala naše ime, sem se kot 'fedra' pognal v zrak in sem bil zelo vesel, ker je bil s tem naš trud poplačan. To, da smo postali skupina, je zelo dobro, ker se s fanti zelo odlično razumemo, se podpiramo in si podelimo kakšne vokalne nasvete. Na glasbo gledam kot na smisel življenja. Najraje bi videl, da bi si lahko z njo služil kruh. S skupino bi rad delal kakovostno glasbo za vse ljudi. Od najmlajših pa do tistih malo starejših," prizna.

Tudi samski Alen Luka še ni podlegel čarom oboževalk. Od svojega bodočega dekleta pa pričakuje predvsem to, da bi ga podpiralo pri tem, kar počne. "In da ne bi bila po nepotrebnem ljubosumna."