Kdo so srečneži, ki jim je uspel preboj v četrtfinale šova Nova zvezda Slovenije?

Kdo so srečneži, ki jim je uspel preboj v četrtfinale šova Nova zvezda Slovenije? (foto: Planet TV) Planet TV
12. 5. 2018

Med množico prijavljenih je bilo potrebno izbrati 24 srečnežev, tako da so se na začetnih avdicijskih oddajah tekmovalke in tekmovalci borili za preboj med izbrane, ki jim je bil kasneje omogočen ponovni nastop in s tem nadaljnje sodelovanje v šovu Nova zvezda Slovenije.

Sledili so nastopi izbranih štiriindvajsetih nadobudnih pevk in pevcev, ki so se vsak po svojih najboljših močeh trudili, da bi na žirijo, ki jo sestavljajo Natalija Verboten, Nuška Drašček, Tomaž Mihelič, Uroš Smolej in Goran Lisica-Fox ter občinstvo, napravili čim boljši vtis.

Izmed štiriindvajsetih nastopajočih se jih je v četrtfinale prebilo dvanajst, ki so s svojimi nastopi na žirijo in občinstvo naredili najboljši vtis. Nemalokrat so njihove nastope spremljale solze sreče, a občasno tudi solze žalosti. Ob njihovih nastopih ni ostala hladna niti stroga žirija in tako smo lahko tudi v očeh žirantov nemalokrat uzrli kakšno solzo ali vsaj vidno ganjenost.

Čeprav tovrstne odločitve niso nikoli preproste, je bilo potrebno izbrati tistih nekaj srečnežev, ki bodo svoje znanje in sposobnosti lahko pokazali v nadaljevanju šova Nova zvezda Slovenije.

V četrfinale so se tako uvrstili: Viviana Kukar, Urban Vidmar, Kaja Rušnov, Tatjana Mihelj, Lara Žgajnar, Taja Šviligoj, Matic Dokler, Arijana Lucas, Elizabeta Lebar, Mladen Maki Teodorović, Urban Pfeiler in Tina Drnovšček

Besedil: Aleš-Rod // Foto: Planet TV

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri