Khloe Kardashian je Tristanu Thompsonu javno izpovedala ljubezen

Khloe Kardashian je Tristanu Thompsonu javno izpovedala ljubezen (foto: Profimedia) Profimedia
16. 5. 2018

Khloe Kardashian je očitno vse oprostila svojemu nezvestemu partnerju Tristanu Thompsonu, ki jo je v času nosečnosti prevaral z različnimi ženskami.

Khloe Kardashian v zadnjih tednih preživlja pravo družinsko dramo. Le nekaj dni pred porodom so v javnost prišli posnetki in fotografije njenega partnerja Tristana Thompsona v objemu drugih deklet. Kljub temu, da se je zdelo, da je njuna ljubezenska pravljica popolna, se je na koncu pokazalo, da temu žal ni tako.

A Khloe, ki si bolj kot karkoli drugega želi, da bi imela srečno družino, še naprej vztraja v razmerju s Tristanom. Njuna ljubka hčerka True je zdaj stara mesec dni, Khloe pa je nedavno praznovala svoj prvi materinski dan. Kljub temu, da so Kardashianovi velika družina, pa je Khloe v Clevelandu praznovala sama, saj njena družina vsaj za zdaj ne more oprostiti Tristanu, za vse, kar je storil Khloe.

Vse kaže, da ima Khloe zares veliko srce, na Instagram storyju je tako zapisala: "Vse je odvisno od tega, za kom pogleduješ v sobi polni ljudi. Tam je tudi tvoje srce," je pomenljivo zapisala in verjetno ob tem mislila na svojega Tristana. Zdi se, da je škandal z varanjem že pozabljen in da se njuna ljubezenska pravljica nadaljuje.