Kim Begovič odhaja na študij v London

Kim bo po novem <br />študirala tudi <br />v Londonu! (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
Vir: Nova
1. 7. 2019

Mlada in prodorna glasbenica Kim Begovič, ki smo jo lahko spremljali na odru letošnjega izbora Eme, pospešeno skrbi za svoj glasbeni napredek. Pred dobrim mesecem se je vpisala na študij glasbene produkcije United Pop University of London, ki ima svojo podružinico tudi v Ljubljani.

“Priložnost bom imela, da bom leto in pol študirala v Ljubljani in leto in pol v Londonu. Študija produkcije se zelo veselim, saj mi bo omogočil ustvarjanje glasbe zase in za druge!” je povedala Kim, ki prav tako pospešeno pripravlja nove pesmi za svoje poslušalce.

“K sodelovanju me je povabil priznani irski producent, ki je napisal že nekaj evrovizijskih hitov. Zame je napisal čudovito pesem in že komaj čakam, da jo predstavim širši javnosti. Hkrati pa pripravljamo izid pesmi ob izidu knjige Mesto prevar, ki jo je spisala Miša Margan Kocbek. Pesem bo namenjena napovedniku, ki bo pospremil ljubezensko kriminalko. Producent pesmi je Domen Kumer, besedilo pa je napisala Tina Pulko, poročena Yildirim, ki se je podpisala pod številne hite. Zdaj živi in dela na Švedskem,” je še povedala Kim, ki pa je nedavno dobila še zobni aparat.

“Pred kratkim sem začela sodelovati z digitalnim zobozdravstvom VBO iz Maribora. Moja ortodontka Vesna Kaloh pravi, da je moč v nasmehu. Zato so zame po meri izdelali zobni aparat INVISALIGN, ki je čisto neopazen in brez žic. Tako lahko z njim normalno govorim in pojem,” še zaključi Kim.