Kje bi dopustovali znani obrazi, če denar ne bi bil ovira?!

Rebeka s hčerko Šajano. (foto: Foto: Osebni Arhiv) Foto: Osebni Arhiv
Vir: Story
21. 7. 2019

Vsako leto, ko se začenjajo dopusti in oddihi, se vsak pri sebi spominja svojih najljubših poletnih počitnic. Med njimi so tudi nekateri znani obrazi, ki so nam zaupali, kje so bili njihovi najlepši poletni trenutki.

Alya, pevka: Najraje sem v Dalmaciji, tam preživim vse poletje in se vračam domov na koncerte, sicer si pa želim v kratkem ogledati Havaje.

Alma Rekić, vrhunska slaščičarka in kuharska chefinja: Po duši sem zgodovinar, zato sem vedno nekako izbirala počitnice na podlagi meni ljubih zgodovinskih dogodkov. Zelo blizu sta mi egipčanska in grška zgodovina, zato sem Egipt obiskala večkrat, želela bi si pa obiskati Jeruzalem. Tu še nisem bila.

Teja Belak, telovadka: Najljubše počitnice so s fantom v Vodicah. Za mlade je super, saj imaš polno prijetnih lokalov in zabav, hkrati pa na drugi strani mesta čisti mir. Če bi imela veliko denarja, bi šla na jahto mesec dni in raziskovala različne otoke.

Dejan Vunjak, pevec: Moje najljubše počitnice so bile, ko sem bil še otrok in smo skupaj z družino preživljali čas na manjšem čolnu. Midva s sestro sva skakala v morje in delala norčije. Oče se je potapljal ali lovil ribe, mama pa se je sončila in nas pazila. Zvečer pa smo igrali kakšne družabne igre. Če bi lahko, bi imel majhen čoln, na katerega bi povabil svoje prijatelje in bližnje. Skupaj bi se odpeljali na kakšen skrivni otok in bi se tam potapljali, zvečer bi si kaj popekli, poklepetali in zaspali pod milim nebom.

Irena Joveva, evropska poslanka: Moje najljubše poletne počitnice so pravzaprav tiste iz najstniških časov. Bile so najbolj skromne, najbolj domače, predvsem pa tudi najdaljše. Ne na morju, ampak pri mojih sorodnikih v Makedoniji, ko sem si skupaj s starši privoščila najmanj mesec dni poletnega dopusta.

Rebeka Dremelj, pevka: Najljubše počitnice so bile na Maldivih, ki tudi ostajajo moja sanjska destinacija. Čeprav sem videla že veliko sveta, me je očarala tamkajšnja plaža, ki je prelepa in le korak od hiške, kjer bivaš. Tam se počutiš zares zelo varno in tudi cene niso zasoljene, kot si nekateri zmotno predstavljajo.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story