Kje bodo pričakali novo leto?

Kje bodo pričakali novo leto? (foto: Pop Tv) Pop Tv
Vir: Nova
20. 12. 2015

Po tem, ko so meseci priprav na njihov finalni nastop v oddaji Slovenija ima talent za njimi, je čas, da se nove zvezde prepustijo decembrskemu vzdušju. Nova jih je tokrat tako povprašala, kje bodo preživeli prihajajoče novo leto.

Jernej Kozan

Novo leto bom preživel doma, saj bomo s prijatelji priredili domačo zabavo.

Žan Libnik

Novo leto bom pričakal v Ljubljani, s svojim dekletom in prijatelji. Sicer ga po navadi praznujemo doma, z družino ob silvestrski večerji.

Sabina Veber

Družila sem bom pri prijateljih doma, ker bomo pripravili tematski večer, na katerem se bomo oblekli v slavne pare. Jaz bom Ozzy Osbourne in njegova bivša žena.

Jerica Steklasa

O tem nisem še veliko razmišljala, brez dvoma pa ga bom preživela nekje med Slovenijo in Dunajem, v tujino se ne bom odpravljala. Pa tudi če bi imela kakšen koncert, bi bila vesela.

Petra in Sergej Turk Rupreh

Mislim, da bom z mamo in sorodniki v Šoštanju. Mož se za novo leto navadno odpravi za tri dni na vikend v Rateče, kjer uživa v miru in tišini, ker je navadno december pri nas kar pester.

Sara Hercog

Preživela ga bom kar doma, z družino. Letos smo se odločili, da bomo bolj 'na izi', bomo pa brez dvoma uživali ob dobri hrani in silvestrski pojedini. 

Mara

Rada sem na različnih koncih, ne v ravno ozkih družbah. Vedno grem rada v center Domžal, kjer je glasba in se pleše v kosmatih oblačilih. 

Nejc Lombardo

V resnici še nisem prav nič načrtoval, navadno pa ga preživim doma, v družinskem krogu.

Nejc Pipp

Pričakal ga bom doma z družino. Sicer nimamo nobenih posebnih tradicij ali običajev, si pa radi ogledamo ognjemet.

Značke: Jernej Kozan

Priporočamo