Kje bodo znani pustovali in v kaj se bodo našemili

31. 1. 2016

Nekaj znani obrazov smo zaslišali o njihovih načrtih za skorajšnjega pusta. Mimogrede so nam navrgli tudi, v kaj se bodo najverjetneje napravili.

MATEJA NABERŠNIK

Ah, odkar pomnim, sem se rada našemila in se tega veselila. Ko sem bila dovolj velika, da sem se lahko o maskah sama odločala, smo iz tega doma naredili cel projekt. (smeh) Mama in stara mama sta oblikovali kostume zame in za brata. Nekateri iz otroških let so tako vrhunski, da jih imam še danes. Obožujem ličenje, preobrazbe, vživeti se v lik ... Letos bom imela še posebno zanimivo nalogo, saj bom kot komisija na pustno soboto ocenjevala pustne maske v Koloseju Mariboru.

TANJA KOCMAN

Moja najboljša maska, ki je že neka stalnica, je zagotovo Pika Nogavička. Najbolj brezvezna pa hipi, ker sem imela oblečeno karirasto srajco in na obrazu narisan znak 'peace'. Zelo inovativno. Kaj bom letos, še ne vem. Ali bom znova princeska ali pa zombi. Bomo videli. Za pusta bom kje na ulici v mestu, na pustno soboto pa bom kot Mateja v Koloseju. (smeh)

SANELA ČREŠNIK

Letos bom najverjetneje pustovala s prijatelji. Kam se bomo odpravili, pa se bomo odločili spontano. Verjetno bomo obiskali več lokalov, mogoče pa se bomo odpravili tudi na Ptuj. Tudi letos se bom našemila in odločila sem se, da bom nekaj bolj drznega, leopardinja.

GORDANA GRANDOŠEK WHIDDON

Najboljša je bila maska, ko smo bile tri plesalke oblečene v swinge, ki nam jih je sešila prijateljičina mama. Letos bom izkoristila priložnost in z mamo pekla krofe. Čas je, da se jih naučim peči. (smeh) Sicer pa bom videla, kam me bo zaneslo. Dogodkov je veliko, tako da je izbira pestra.

Značke: pustovanje

Priporočamo