Kje bodo znani Slovenci preživeli počitnice? Preverite!

26. 6. 2017 | Vir: Nova
Deli
Kje bodo znani Slovenci preživeli počitnice? Preverite! (foto: arhiv revije Nova)
arhiv revije Nova

Čeprav se sezona dopustov še ni čisto zares začela, smo pri znanih Slovencih že preverjali, kakšni so njihovi letošnji poletni načrti. Preberite, kaj so nam povedali.

Dejan Vunjak, glasbenik

Dejan Vunjak

"Najverjetneje bom šel na Krk, kjer bom poiskal samotno plažo in tam lenaril dva dni, se premaknil en centimeter levo in enega desno," nam je po koncu šova Zvezde plešejo povedal zmagovalec letošnje prve sezone in dodal, da si bo tokratni oddih privoščil izključno za lenarjenje brez posebnih aktivnosti.

Vesna Pernarčič, igralka

Vesna Pernarič

"Vsako leto hodimo na morje v apartma, kjer smo lahko ves čas zunaj in se počutimo, kot bi bili v kampu. Če imam možnost in dovolj denarja, pa se z veseljem odpravim tudi na kakšno potovanje," je bila o svojih letošnjih poletnih načrtih skromna Vesna, ki se ob koncu poletja sicer že vrača v snemalne studie Ene žlahtne štorije.

Filip in Blaž, akrobata

Filip in Blaž

"Blaž gre s punco za deset dni na počitnice v Grčijo, jaz bom pa bom v tem času imel pet ali šest nastopov z gimnastičarko oziroma plesalko. V tem času bova nastopila tudi na državni proslavi in brez dvoma bom imel pestro poletje. Blaž je tisti, ki ima rad počitnice in čas zase, jaz sem pa rad v akciji," nam je o njunem poletju povedal Filip.

Anja Markovič, TV-voditeljica

Anja Markovič

"Poletni dopusti v slogu 'mešano na žaru' so mi najbolj pri srcu. Da je na počitnicah malo avanturističnega pridiha, mi vedno prija, ker mislim, da to poživi duha in telo, malce o meditacije s kakšnim wellness oddihom mi tudi ustreza. Letos sicer načrtujemo bolj robinzonski dopust nekje na samem," nam je o svojih načrtih povedala Anja, več podrobnosti pa ni želela razkriti.

Peter Poles, TV-voditelj

Peter Poles

Peter priznava, da se najbolj sprosti pod borovci. "Borov gozdiček, škržatki, vonj po borovcih, morju, to mi je v največji užitek," nam je povedal in dodal, da je prav zaradi tega tudi velik ljubitelj kampiranja. "Kampiral sem vse od malih nog, zato mi je to super. Všeč mi je, da malo zamenjaš ambient, da nimaš kuhinje in dnevne sobe, pa da nisi na nekih ploščicah. Všeč mi je, da ko se zbudim, stopim v naravo," pojasnjuje Peter, ki se z družino poleti rad odpravi na morje, tudi v kamp Adrenalinček na Sočo, veliko časa pa preživijo tudi ob Velenjskem jezeru.

Tara Zupančič, TV-voditeljica

Tara Zupančič

Čeprav se je v preteklih poletjih velikokrat odpravila na počitnice v Španijo, nam je tokrat povedala, da jo letos čaka tisti pravi 'slovenski dopust'. "Letos bom počitnikovala v Dalmaciji, v kampu, v šotoru, z vso šaro, ki spada zraven. Všeč mi je ta način, ker sem tako bližje temu poletnemu utripu. Je sproščeno, malo boemsko, preprosto in pristno," je pojasnila.

Žan Papič, komik

Žan Papič

"Letos ne bom šel na dopust, namesto tega bom delal. Trenutno ta čas in situacija to od mene zahtevata in moram reči, da mi ni čisto nič hudo in težko. V resnici se tega že močno veselim," nam je povedal komik, ki je pred kratkim stopil v čevlje voditelja novega zabavnega kviza Izberi ali poberi.

Foto: Goran Antley, Helena Kermelj, Aleksandra Saša Prelesnik, osebni arhiv, Shutterstock

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk