Kje dopust preživljajo naši politiki?

Vir: Nova
19. 8. 2013

Trenutno je naša vlada na počitnicah, zato je revija Nova premierko Alenko Bratušek in njene ministre zaslišala, kje počitnikujejo in kako globoko so za ta užitek segli v žep.

Najbolj odkrita je pri svojih dopustniških podvigih ravno Alenka Bratušek, saj sama redno objavlja dopustniške fotografije.

Tako je pred kratkim objavila fotografijo s hribolazenja po slovenskih gorah, nato pa še popolno družinsko fotografijo, posneto na hrvaškem otoku Mljet.

Karel Erjavec vsako leto dopust preživlja z družino na isti lokaciji v Istri, kjer si vzame čas za športne aktivnosti, zlasti za plavanje in igranje tenisa, ter za druženje z družino in prijatelji, za katere mu med letom zmanjkuje časa. Stroški dopusta so enaki, kot jih porabi družina doma v Naklem.

Roman Jaklič vsako leto dopustuje na hrvaškem otoku v Dalmaciji, Dugem otoku, in sicer v svojem počitniškem objektu, zato z najemom bivališča, razen elektrike, komunalnih prispevkov in turistične takse, nima stroškov.

Tina Komel dopustuje v Italiji in na Hrvaškem. Za dopust bo porabila okvirno 300 evrov.

Več izveste v novi številki revije Nova, ki je preverjala še počitnikovanje Tomaža Gantarja, Gregorja Viranta, Anje Kopač Mrak, Jerneja Pikala, Stanka Stepišnika, Dejana Židana, Senka Pličaniča in Uroša Čuferja.

Priporočamo