Kje dopustujejo naši nogometaši? Preverite!

Kje dopustujejo naši nogometaši? Preverite! (foto: Goran Antley, Aleksandra Saša Prelesnik, Profimedia, Foto NZS – Lidija Mataja/Matjaž Klemen, Instagram) Goran Antley, Aleksandra Saša Prelesnik, Profimedia, Foto NZS – Lidija Mataja/Matjaž Klemen, Instagram
Vir: Lady
23. 6. 2018

Slovenski nogometaši so si po končani sezoni privoščili zaslužen oddih. Nekateri so se odločili nekaj prostih dni izkoristiti za potovanje čez lužo, spet drugi pa so obiskali tople kraje in si privoščili nekaj užitkov na peščenih plažah.

Andraž Šporar

Po tem, ko je s Slovanom osvojil slovaški pokal, se je nekdanji napadalec Olimpije odločil, da si s prijatelji privošči oddih v Barceloni. Medtem ko je njegova boljša polovica Mia sedela za knjigami in reševala maturo, je Andraž užival objemu toplih sončnih žarkov in kulinaričnih specialitet, ki jih ponuja katalonska kuhinja.

Benjamin Verbič

Fant, ki se je pred meseci preselil v Kijev s svojo boljšo polovico, svetlolaso lepotičko Marie Amalie Bockel, je odpotoval v Veliko jabolko. Očitno pa mu ameriška hrana v New Yorku ni bila najbolj pisana na kožo, saj se je najbolj razveselil koščka odlične pice.

Nogometaši na dopustu!

Jan Oblak

Škofjeločan le redko razkrije podrobnosti iz zasebnega življenja, tokrat pa je na družbenih omrežjih razkril, da se je odločil poleteti na drugo stran Atlantika. Na vzhodni obali Amerike je obiskal Grand Canyon pa tudi prečudoviti San Francisco.

Nogometaši na dopustu!

Rene Krhin

Rene Krhin je imel za počitnice nekoliko manj časa, saj so ga nato čakale reprezentančne obveznosti. Kljub temu je skočil na grški otok Mikonos in se povsem zaljubil v čudovito naravo ter obljubil, da se kmalu spet vrne.

Nogometaši na dopustu!

Samir Handanović

Po tem, ko smo si lahko ogledali napeto končnico italijanskega prvenstva, na katerem smo spremljali tudi vratarja Interja, ki si je v zadnjem hipu zagotovil vstopnico za Ligo prvakov in s tem uresničil dolgoletne sanje, si je 'Sarma' privoščil oddih. Očitno bodo tudi njegove počitnice aktivne, saj bodo polne potapljanja in raziskovanja globin.

Nogometaši na dopustu!

Valter Birsa

Nogometaš, ki kruh služi na Apeninskem polotoku, se je pred tedni poslovil od reprezentance, namesto reprezentančnih obveznosti pa si je lahko privoščil oddih v družbi najbližjih. Kot je zapisal, bo ta čas kot nalašč, da si spet napolni baterije in se sprosti.

Nogometaši na dopustu!

Foto: Goran Antley, Aleksandra Saša Prelesnik, Profimedia, Foto NZS – Lidija Mataja/Matjaž Klemen, Instagram

Priporočamo