Kje naši zvezdniki najraje preživljajo svoj prosti čas?

29. 5. 2015 | Vir: Lea
Deli

Kje najraje preživljate prosti čas? Na morju ali v planinah?

Mišo Kontrec

Vsake počitnice imajo svoj čar, tiste na morju ali v planinah. Pomembno je samo, kdo je ob tebi in ali si srečen, uživaš tam, kjer si. Kaj ti pomaga hotel s petimi zvezdicami na Havajih, če si sam ali nesrečen. Počitnice so lahko doma na dvorišču z lavorjem, s kavo na kolenih in kosom kruha namesto kosila, če si srečen v srcu in z osebo, ki v takih počitnicah uživa s teboj. Zvezde so povsod enake, istega sijaja in luna je povsod enako lepa.

Lana Mahnič Jekoš

Če bi imela več časa, bi dve tretjini svojega časa preživela na morju in tretjino v planinah. Zakaj? Ker sem težko na enem mestu predolgo in ker morje povezujem z druženjem, planine pa bolj s časom zase.

Mili korpar

Glede na to, da sem rojena in odrasla v panonskem okolju, imam do planin neko strahospoštovanje. Že ko moram na nastop v kakšen kmečki turizem ali hotel v planinah, mi ni vseeno. Sploh če je cesta ozka. Tako da raje izberem morje, za hribe sem tudi prelena. No, pa tudi vodo imam raje! (smeh)

Tina Gaber

Če že moram izbrati, potem je to morje. Gore me trenutno ne zanimajo, to načrtujem po 35. letu. V načrtu imam tudi obisk Triglava, ker je to naloga vsakega Slovenca. Trenutno pa mi res ne ustreza hoja v navkreber. Šmarna gora mi je več kot dovolj! (smeh)

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan