Kje se bodo letos sončili znani Slovenci in Slovenke?

Ula obožuje Maldive ... (foto: Žiga Mihelčič ) Žiga Mihelčič
6. 6. 2014

Poletje je tik pred vrati in počitniški načrti niso več tako zelo oddaljene sanje. Nekaj znanih Slovencev in Slovenk že ve, kako, kje in s kom bodo preživeli vroče dni ...

Ula Furlan: "Za enkrat nimam še nobenih načrtov, vse kar vem je to, da bom poletje začela v Ljubljani, z elektronskim festivalom Stiropor. Vsekakor pa mi ne bi bilo potrebno dvakrat premisliti, če bi me kdo povabil na Maldive, katere sem službeno obiskala decembra in se naravnost zaljubila."

Tina

"Pogosto grem v Osor, kjer imamo družinski vikend, verjetno pa se bom odpravila tudi južneje v Dalmacijo. Sicer pa obožujem slovensko obalo," je svoje poletne načrte zaupala Tina Gaber. Se ji bo pridružil tudi Jan?

Alenka

Alenka Godec je povedala, da se na morje vsako leto odpravi v isti kraj na hrvaški obali, kjer pa ne rezervira hotela, saj najraje šotori.

Salome

Salome se bo za dva poletna meseca preselila na rodni Rab.

Nuša

Nuša Derenda: "Poleti se odpravimo na krajše počitnice, saj imata fanta športne obveznosti, jaz pa nastope. Pred Melodijami morja in sonca si bomo tako privoščili krajši oddih na slovenski obali, radi pa tudi obiščemo kakšne prijatelje."

Jernej

"Pred kratkim sem si kupil nov kajak, s katerim se bom poleti odpravil po sosednjih otokih in po naši obali, morda celo do Benetk, drugače pa bom večino časa preživel kar v Bovcu, saj sem se v ta kraj kar malo zaljubil," nam je svoje počitniške načrte zaupal Jernej Tozon.

Špela

"Poleti ne hodim na dopust. Morda le za nekaj dni do sorodnikov v prikolico, na parcelo, ki je na lepem, skritem predelu hrvaške obale. Brez elektrike, vode ... prave robinzonske počitnice. Sicer pa sem bolj januarski dopustnik," nam je izdala Špela Grošelj.