Klara Horvat Vidmar: Njen prvi šolski dan

Klara Horvat Vidmar: Njen prvi šolski dan (foto: GORAN ANTLEY ) GORAN ANTLEY
Vir: Nova
6. 9. 2018

Zmagovalka šova The Biggest Loser Slovenija Klara Hrovat Vidmar se v teh dneh, ko je znova zazvonil šolski zvonec, nostalgično spominja tistega dne, ko je prvič prestopila šolski prag.

"Res se bolj malo spominjam, ampak vem, da je bilo navdušenje nad prvim šolskim dnem veliko. Najbolj sem uživala v pripravi na šolo in seveda med izbiranjem zvezkov za prvi razred, ko sva jih z mami šli kupit. Strah me ni bilo ničesar, res pa je, da sem bila malo sramežljiva na začetku, ampak sem se hitro navadila," nam je izkušnjo prvega šolskega dne zaupala Klara, ki je še dodala, da je med odmori najraje sošolkam in učiteljici pletla kitke, kot jih je takrat znala.

In kaj si je še zapomnila od prvega šolskega dne? "Vem, da se je mami vedno potrudila, da sva bili s sestro tudi lepo oblečeni, zlasti na prvi šolski dan. Obe naju je pospremila v šolo. Ati je takrat imel seveda delovne obveznosti, ampak glavni fotograf je bil pa ravno on. In malo v hecu, že takrat sta starša vedela, katero majico mi kupiti 'Born to be a winner' (Rojena zmagovalka)," je v smehu zaključila Klara, ki je nekaj let po osnovni šoli postala velika zmagovalka v najbolj odmevnem shujševalnem šovu.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografije: Goran Antley, osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri