Klara Hrovat Vidmar ima ubijalski urnik!

Klara Hrovat Vidmar ima ubijalski urnik! (foto: GORAN ANTLEY) GORAN ANTLEY
Vir: Nova
9. 10. 2018

Klari Hrovat Vidmar se je življenje po zmagi v odmevnem šovu The Biggest Loser Slovenija še kako spremenilo. Sploh je njen urnik danes precej drugačen, kot je bil nekoč

"Ker imam dvoizmensko delo, je en teden malo drugačen od drugega, v osnovi pa ostaja enak. Ko delam dopoldne, začnem ob šesti uri zjutraj, in takrat vstanem ob petih, se oblečem, v kopalnici uredim in odpravim na pot do službe. Takrat partner odpelje otroka v šolo in vrtec. Potem okoli 8.00 v službi pojem kakšen jogurt s sadjem ali samo sadje. Nekaj na hitro, ker je vedno veliko dela, žal pa ni časa si pripravljati kakšnih obrokov. Delam do 13. ure, odhitim proti domu, po navadi kaj skuham, pospravim in je že čas, da grem po otroka v vrtec in šolo. Običajno okoli 15. ure. Doma z Nikom narediva nalogo in pripravimo stvari za naslednji dan, potem pa je čas za igro ali potepanje," je svoje dopoldanske aktivnosti obrazložila zgovorna Klara, ki po zmagi še vedno skrbi za postavo.

"V ponedeljek, sredo in četrtek se ob 19. uri odpravim na trening k Janu oz. Maticu, res pa je, da mi včasih zaradi okoliščin tudi to ne znese, ampak se trudim ohranjati kondicijo in prigarano težo.

Romantični večeri s partnerjem

Njeno dnevne aktivnosti pa se vsaj malo umirijo zvečer, ko si po 20. uri, ko otroka zaspita, s partnerjem pogledata kakšen film in si vzameta čas drug za drugega. No, urnik pa je spet malo drugačen, ko dela popoldne, od 10. do 17. ure. Takrat zjutraj odpelje otroka v vrtec, partner pa ju gre iskat, tako da jo počakajo doma ali kje zunaj na igrišču. "Kadar grem na trening, se uredijo sami in že spijo, ko pridem, tako da se po navadi, ko sem popoldne, vidimo bolj malo. Za vikend, ker delam vse sobote, izkoristimo vsaj nedeljo v celoti in se po navadi kam odpravimo in izkoristimo dan skupaj," je zaključila Klara, ki ima, kot kaže, dneve zasedene od jutra do večera.

Shujšala za dobrih 42 kg

V drugi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija je največ teže izgubila zmagovalka Klara Hrovat Vidmar, ki je shujšala za 42,7 kilograma!Besedilo: Alesh Maatko // Fotografije: Goran Antley, osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri