Klara Hrovat Vidmar: Samozavestna tudi pred ogledalom

Klara Hrovat Vidmar: Samozavestna tudi pred ogledalom (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
15. 7. 2018

Simpatična in dolgolasa mamica Klara Hrovat Vidmar si niti v sanjah ni predstavljala, kako zelo se ji bo spremenilo življenje po sodelovanju, predvsem pa po zmagi v drugi sezoni The Biggest Loser. Kako da ne, saj se je po koncu šova v domačo Višnjo Goro, kjer je bila ob njenem prihodu prava fešta, vrnila lažja za skoraj 43 kilogramov.

A pot do tega cilja je bila precej trnova, saj večkrat ni šlo po načrtih, sploh pa so se dodatni kilogrami kopičili po rojstvu sinov, danes šestletnega Nika in triletnega Tima. A ker je Klara vztrajna in trmasta oseba, je vedela, da bo prej ali slej prišla do idealne teže 70 kilogramov, zato se je tudi prijavila v šov, kjer so bili v prvih dneh vsi tekmovalci zelo lačni. "Kaj kmalu sem padla v nov ritem in stvari so stekle brez večjih težav, sploh ker sem bila osredotočena samo na hujšanje, čeprav ni bilo ravno lahko, saj na takšno življenje nisem bila navajena. Poleg tega so bile tu še kamere, povsem drugačno življenje," pripoveduje Klara, ki nam je še zaupala, da je bilo to njeno prvo veliko hujšanje.

"Pred tem sem poskušala shujšati tudi doma, ampak je težko začeti, ker ni tiste prave motivacije. Predvsem ker je toliko drugih obveznosti in vsega. In ker na tehtnici ob tem ni pravih rezultatov, odnehaš in obupaš, v šovu pa greš naprej, do končnega cilja," je dodala simpatična mamica, ki danes spije na dan tri litre vode, če je lačna, pa limonado ali pa poje kuhan jajček. Kaj pa sladke dobrote, ki jih je nekoč pojedla kar nekaj? "Zdaj doma se zame začenjajo tiste prave skušnjave, sploh ker sem včasih pojedla kar veliko sladkarij, danes pa tega ni več na mizi, razen ko pride kdo na obisk," odgovarja Klara, ki pa si bo privoščila kakšen kos sladice, toda le takrat, ko si ga bo lahko po tedenskem jedilniku: "Drugače pa zagotovo ne, saj se je treba držati jedilnika in prehrane!"

Samozavestna tudi pred  ogledalom

Ostaja preprosta

Po zmagi so se vsule prošnje za prijateljstvo tudi na družbenem omrežju Facebook, prav tako pa ima Klara že več kot dva tisoč sledilcev na vse bolj priljubljenem Instagramu. In kaj ji navadno napišejo po spletu? "Prošenj za prijateljstvo mi resnično ne zmanjka, v glavnem pa še vedno prihajajo čestitke, pohvale in pozitivna sporočila. Vesela sem, da so tudi gledalci videli in spoznali, da sem v vsem tem času ostala to, kar sem – torej preprosta. In tako bo tudi vnaprej, saj se ne bom delala fine. Če bi se, to ne bi bila jaz," nam je zaupala Klara, ki se je že vrnila na svoje delovno mesto, kjer so jo z veseljem pričakali. In kako bo zdaj sledila ciljem glede idealne telesne teže? "Delam naprej, tako glede kilogramov kot tudi samozavesti. Želim si priti do številke 70 kilogramov, nato pa sledijo kardiovaje in oblikovanje telesa. Seveda pa moram izboljšati tudi samozavest, predvsem da bom lažje sprejela pohvalo, saj sem imel včasih s tem res kar nekaj težav," je povedala Klara, ki se je že privadila na vsakdanje življenje, le da je na jedilniki več zelenjave, ki je prej ni bilo.

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: Goran Antley, osebni album

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri