Klara Jazbec po Emi: Še ena življenska preizkušnja, iz katere sem se res ogromno naučila

26. 2. 2020
Deli
Klara Jazbec po Emi: Še ena življenska preizkušnja, iz katere sem se res ogromno naučila (foto: Alesh Maatko,)
Alesh Maatko,

Na letošnji Emi se je med drugim predstavila tudi 21-letna Tržičanka Klara Jazbec, ki smo jo lahko spoznali že skozi šov Slovenija ima talent.

Če se vseeno sprašujete, kdo je Klara in katere pesemi je ustvarila, naj vas spomnimo, da je postala študentka, ki sicer rada kuha in se sprošča v naravi, poznana predvsem po skladbi Milijon in ena. In tudi skladba z Eme 2020 bo še kako ostala opažena, saj je njena nežna balada presenetila marsikoga.

Kaj pa o vsem skupaj pravi Klara? "Včasih je enostavno treba izven cone udobja, da dosežemo tisto, kar si nadvse želimo in po čemer hrepenimo ... še ena življenska preizkušnja iz katere sem se res ogromno naučila," ja po Emi zapisala Klara Jazbec, ki je s svojo skladbo še kako Stop The World. Mlada glasbenica nam je še zaupala, da bo v letošnjem letu dokončala svojo prvo malo ploščo, ki jo je začela snemati leto nazaj v New Yorku. "Prav tako se mi obeta veliko nastopov," je zaključila pevka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TeamKlara na Emi 2020✨ Naj samo povem kako hvaležna sem, da sem imela možnost delati s tako noro ekipo! Hvala vam iz dna srca❤️

A post shared by KLARA JAZBEC (@klarajazbec) on