Klara Jazbec si želi uspeti v tujini

18. 4. 2018 | Vir: Lady
Deli
Klara Jazbec si želi uspeti v tujini (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Nežna rjavolaska je pomlad pozdravila z nastopom v prenovljeni kavarni Café Central. To ni bil njen prvi nastop v hotelih LifeClass Portorož.

Skok v leto 2018 je namreč preživela v novi prestižni restavraciji Salina. Na odrih nas vedno znova poboža s svojim avtorskim prvencem Milijon in ena, ki pa ga bo zdaj ponesla še dlje od Obale. Pripravlja se na prodor v tujino, saj priljubljeno pesem, s katero je Slovenijo očarala v šovu Slovenija ima talent, pripravlja v angleškem jeziku.

"Ko sem se Sloveniji predstavila z nežno balado, si nisem mislila, kam vse me bo vodila glasbena pot. Vendar sem izjemno vesela, da lahko sledim svoji strasti. Petje me izpopolnjuje, pred mano pa je zelo velik in pomemben korak. Prevod pesmi je že dokončan, jaz pa pripravljena na nove izzive." Na mlado pevko, ki se s petjem že od otroštva ukvarja pod mentorstvom evrovizijke Marjetke Vovk, je izjemno ponosna tudi njena glasbena družina Maaraya.

"Z veseljem spremljava Klarin glasbeni razvoj, ki je izjemen, in vesela sva, da ustvarjamo skupaj. Talent, ki se prepleta s skromnostjo, trdim delom in nagajivostjo mladega dekleta, jo bo popeljal še daleč in veselimo se poti, ki je pred njo in vsemi nami," sta ob Klarini pomembni prelomnici povedala Raay in Marjetka.

Foto: osebni arhiv