Klemen Bunderla: Babice jima rešujejo kožo

Kužki Klemna Bunderla. (foto: Instagram Klemen Bunderla) Instagram Klemen Bunderla
17. 5. 2018

Energični Klemen, ki se te dni aktivno pripravlja na novi muzikal Madagaskar, kjer bo igral zebro Martyja, smo povprašali po planih za dopustovanje. Poleg tega, da še vedno pridno nastopa z muzikaloma Vesna in Veronika Deseniška, ima Klemen tudi že nekaj načrtov za dopust.

Glede na to, da ga spremljamo v oddaji Nova zvezda Slovenije, ki jo snemajo v Beogradu, bo prvi dopust v velemestu, kjer bo podaljšal svoje bivanje in se malo odpočil. Ampak leto ne mine brez morja - Klemen in njegova Nadja imata plane za morje, kamor bosta odšla sama – kužici bosta v varstvu pri starih starših. 

»En del dopusta bomo preživeli tudi z obema psičkama. Punci sta se tako razvadili, da če ene ni, druga jokca. Ko bova z Nadjo odšla za daljši čas na dopust, pa bosta psički šli v varstvo k "babicama" (smeh), ki sta tako prijazni, da vedno znova priskočita na pomoč. Ko smo skupaj pa se najraje valjamo po kavču, gledamo filme in serije ali kakšno tekmo na Šport tv, ležimo drug čez drugega, čivava Coco skače po nemški bokserki Chilly, potem sledi preganjanje po travniku, kužici si privoščita tudi srnine kakce (haha), vlečemo vrvi, iščemo priboljške, gremo na sladoled in ugotavljamo, kdo je tisti, ki je pravkar spustil "golobčka" (smeh) ....«