Klemen Bunderla - priljubljeni radijski voditelj v tisočerih čevljih

8. 4. 2017

Klemen Bunderla, ki dnevno razveseljuje poslušalce radia Aktual, širši publiki pa se je prikupil predvsem s sodelovanjem v zabavni oddaji Znan obraz ima svoj glas, se bo zdaj zoperstavil pomembni nalogi v njegovem življenju.

Klemen, ki je že lani zavzel odre s priljubljeno predstavo Bunderla&Godler šov in muzikalom Veronika Deseniška, se tudi letos vrača na velike odre.

Tokrat bo zaigral v vlogi Sandija iz kultnega filma Vesna, ki bo letos dobil svojo odrsko različico v obliki muzikala. Klemen si bo vlogo delil s Boštjanom Korošecem na odru pa bodo odpeli in odigrali še Flora Ema Lotrič in Robert Korošec v vlogi Vesne in Sama, Srdjan Milovanovič v vlogi Krištofa in Marjan Bunič v vlogi Kosinusa. Nuša Derenda in Nuška Drašček bosta nastopili v vlogi tete Ane, Draščkova pa si bo z Alenko Kozolc Gregurić delila tudi vlogo mame. Tanita Rose in Antea Mramor bosta skozi predstave odigrale vlogo zabavne Hiperbole. 

Premiera muzikala bo 7. junija 2017 v ljubljanskih Križankah, ustvarjalci pa so ustvarili kar 24 avtorskih skladb, ki bodo zopet navduševale slovensko publiko. Klemen si za svoj vsakdanji kruh obuje čevlje voditelja, radijca, humorista, igralca, ... po novem pa tudi motorista. No, navijača motorista.

Tudi Klemen je pred kratkim postal »uradni člen navijaške ekipe« za Tima Gajserja. S pomočjo mnogih podpornikov, ki za motokrosista Tima Gajserja »GAJSIRAJO na Šport TV«, bo Timu zagotovo lažje dirkati po blatnih pistah ob tolikšni podpori. Zbrani podporniki prihajajo iz vseh koncev: Jure Košir, Neisha, 6pack Čukur, Rok Ferengja (Rok'n'Band), Rado Mulej, Omar Naber, Vili Resnik, Rene Mlekuž, Jean Frbežar, Matjaž Jelen (Šank Rock), Pici in Pero ... med njimi je zdaj tudi večno nasmejani Klemen Bunderla: »Seveda sem z veseljem postal tudi jaz njegov podpornik! Za naše športnike vedno! Tudi motorje imam zelo rad. Se mi zdi, da je danes že skoraj vsak šport postal tako »ekstremen«, da so vsi prvaki že samo zaradi poguma, volje in zato, ker imajo »cojones« (smeh).«