Klemen Bunderla bolj intimen kot kdaj prej

Klemen je zelo vešč pred mikrofonon, če ne v radijskem studiu, pa na odru. (foto: OSEBNI ARHIV) OSEBNI ARHIV
Vir: Lady
20. 2. 2019

Vedno nasmejani radijski voditelj Klemen Bunderla, ki se uveljavlja tudi kot pevec, se tokrat predstavlja v drugi luči z zelo osebno, intimno in čustveno skladbo, s katero nam razkriva tih, miren in zasanjan del sebe, ki ga še ne poznamo.

“Vsi me poznajo kot vedno veselega, gremo-se-hecat fanta. Tokrat pa sem se odločil, da vam razkrijem svojo bolj intimno, mirno plat. V baladah zelo uživam, lažje si pustim blizu in tudi interpretacija same skladbe pride bolj do izraza,” o odločitvi pravi Klemen.

“Tako kot vsi tudi sam iščem kopijo nečesa, kar štejem za popolno, najlepše, najboljše. In seveda kot vsi v procesu iskanja naletim na mnogo slabih kopij originala, h kateremu stremim,” dodaja o vsebini skladbe Slaba kopija, ki jo je spisal priznani avtor Rok Lunaček.

“Ker sva s Klemnom prijatelja, na skladbo gledam drugače, tudi drugače sem jo skladal – po eni strani je bilo lažje, ker ga dobro poznam, a hkrati z občutkom večje odgovornosti, odgovornosti do prijatelja. Pesem sem napisal zanj in verjamem, da je to skladba, ki Klemna pokaže v luči, ki je ne vidite prav pogosto; kot izredno čustvenega človeka. Takšnega, kot tudi je,” še doda Rok.

Besedilo: A. P. K. // Fotografija: osebni arhiv

Priporočamo