Klemen Bunderla: »Verjetno me nihče ne bi najel, če ne bi tako pridno skrbel za svoj videz!«

Klemen Bunderla za lep in zdrav izgled skrbi tudi z dobrim spancem: »Ni ga čez moj Vitapur vzglavnik«, pove Klemen.  (foto: Andraž Korošec) Andraž Korošec
15. 5. 2018

Simpatičnega radijca Klemna Bunderlo zadnje čase pogosto vidimo v lepotnem salonu, pri frizerju ... je za to kriva nova ljubezen?

Klemen nam je zaupal: »Ah, kje pa! Je prej obratno. Jaz stalno nekaj migam, vsaj eno uro na dan, trenutno sem še najbolj navdušen nad trampolinanjem v Woop!u, Nadja pa nič kaj preveč ne gleda na hrano in gibanje, jaz pa sem konkretno omejil svoje razvade še preden sva se spoznala. Mogoče pa mi je prav zato uspelo očarat toliko mlajšo (smeh),« se pošali Klemen, ki za svoj videz skrbi predvsem zaradi svojega posla: »Doma, razen dnevnih krem in produktov za lase, niti ne uporabljam drugega. Sem pa enkrat na priporočilo dermatologa eksperimentiral z domačim pilingom, ki je zelo prijeten in povsem naraven – kombinacija soli in olivnega olja. Ampak - iskreno, meni se to ne da (smeh). Se pa res trudim, da bi zgledal čim bolje čim dlje časa. Navsezadnje delam tudi v takem poslu. Ne vem kdo bi me najel, če bi imel 130kg, mastne lase, razbrazdano kožo od slabe prehrane, utrujenosti ... zato tudi poskrbim, da dobro spim, ni ga čez moj Vitapur vzglavnik. Ampak vstajam pa še vedno vsak dan prezgodaj (smeh)«.