Klemen Bunderla: Vsi ga sprašujejo, kdaj bo poroka

Klemen Bunderla: Vsi ga sprašujejo, kdaj bo poroka (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
26. 8. 2017

Čeprav je imel še spomladi radijec Klemen Bunderla za poletje veliko načrtov, so se ti že na začetku junija postavili na glavo. Po tem, ko si je med sprehodom s psičkom zlomil nogo, so po vodi splavali njegovi nastopi v muzikalih, k nekoliko drugačnemu poletnemu ritmu pa je prispevalo tudi potovanje njegove zaročenke na drugi konec sveta.

In tako lahko sklepamo, da se za Klemena poletje ni niti zares začelo. Radijec s prodornim glasom namreč priznava, da se pred letošnjo poletno vročino najraje skrije, na vrsto pa zanj niso prišli niti počitniški dnevi, polni lenarjenja. "Pred poletjem se kar skrijem. Kolikor se le da, sem notri, pod klimo. Ne prenašam dobro vročine, letos se pa tako ali tako ne morem nikjer namakati, ker sem na berglah. Tako da tema, nevihte in klima. To imava s psičko Chilly najraje poleti. Aja, pa sladoled. Veliko sladoleda, (smeh)" nam je povedal, ko smo ga vprašali, kako preživlja svoje poletne dni zdaj, ko njegova zaročenka nadaljuje študij v Aziji.

"Kaja trenutno v poletni šoli na Japonskem študira korejščino in japonologijo. Zdaj sem slaba dva meseca samski, (smeh)" se je pošalil Klemen in dodal, da je ta čas izkoristil za stvari, ki si jih je prej redkeje privoščil. "Bergle in samski stan so poskrbeli, da sem se več družil z bratom, pogledal kar nekaj filmov, predvsem pa sem manjkrat pomival tla in lahko sem bolj razvajal psičko. Me je kar groza, koliko bo ljubosumja, ko se Kaja vrne. Ah, te moje babe, (smeh)" pojasnjuje radijec, ki se bo z izbranko v avgustu odpravil na krajši poletni oddih.

"Letos bomo šli nekam v bližino, ker nima smisla hoditi daleč, saj sem nemobilen, hoditi ne morem, plavati tudi ne, tako da je letos vse malo bolj po prilagojenem programu," nam je povedal in dodal, da so mu v posebnem spominu sicer ostale lanske počitnice, ko sta oddih z zaročeno Kajo preživela v hišicah na drevesu. "Sredi največje norišnice sva pobegnila. Bila je nora izkušnja. Malo sva hribolazila in se imela luštno. Bilo je kratko, ampak učinkovito," nam je povedal. Lanski oddih pa je sicer popolno nasprotje njunih prvih skupnih počitnic, ko sta se odpravila v hotel s ponudbo all inclusive. "

Šla sva v Bolgarijo, imela ultra all inclusive, res nobel hotel in drug drugega. Še posebej mi je ostalo v spominu, ko smo leteli skozi nevihto in ko sem med letom pogledal na Kajino stran in jo videl v krču, prestrašeno. Takrat mi je šele povedala, da se že tako boji letenja, mi pa smo leteli skozi nevihto. Medtem ko sem jaz neizmerno užival, je zraven mene nekdo spreminjal barve, (smeh)" se je pošalil Klemen, pri katerem nismo mogli mimo vprašanja o zaroki.

O tem, da se bo priljubljeni glasbenik poročil, smo pisali že pred dvema letoma, kot nam je povedal Klemen, pa tudi letos ne gre pričakovati njunega velikega dne. "Vsak, ki me nekaj časa ne vidi, me vpraša kdaj bo poroka. Pa ne vem, ali jih to res zanima ali samo nimajo česa vprašati. Ampak odgovor je še vedno, da letos zagotovo ne. Sicer sem zdaj, ko sem invaliden, bolj iskana roba. Vsaka hoče imeti 'ta dobre parkinge', (smeh)" se je še pošalil.

Kaja Milanič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story34/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 34/2017

Story 34/2017, od 17. 08. 2017