Klemen Janežič: Usodno vino kot legokocke

Klemen Janežič: Usodno vino kot legokocke (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
11. 10. 2016

V zadnjem času so se pojavile številne govorice o tem, da priljubljene romantične serije Usodno vino kmalu ne bo več na malih zaslonih.

"Po eni strani mislim, da je to dovolj. Gorskega zdravnika snemajo že 10 let, jaz pa se eni sami seriji ne bi rad posvečal 10 let. Trenutno sem sicer indiferenten. Od tega je namreč odvisnih več ljudi in skupaj bomo iskali pravo odločitev," je povedal eden izmed glavnih akterjev Klemen Janežič. Usodno vino je sicer odlična izkušnja na njegovi igralski poti, vendar pa bo odločitev sprejel, ne glede na to, kakšna bo. Če bo snemanj res konec, pa ga že čakajo novi izzivi. "Morda je prav, da pride na vrsto še kdo drug. Upam, da bo kakšna serija primerna tudi za ožji krog gledalcev. Usodno vino je kot legokocke, saj je namenjeno tako petletnikom pa vse tja do pozne starosti," je v smehu pojasnil Klemen.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri