Klemen Janežič: V zaodrju Usodnega vina

Klemen Janežič: V zaodrju Usodnega vina (foto: Lea Press) Lea Press
Vir: Lea
24. 2. 2016

Igralec Klemen Janežič, ki trenutno blesti na odrskih deskah v predstavi Ana Karenina, se vrača v drugi sezoni nanizanke Usodno vino, kjer se nam je priljubil kot postavni zdravnik Martin.

Klemen in Inja sta se na snemanju prav zabavala in tudi zaplesala.
Čeprav ga je občinstvo spoznalo kot televizijskega igralca, Klemen blesti tudi v gledališču.
Nina Ivanišin ima v novi sezoni nekaj vročih prizorov s soigralcem Primožem Ekartom. Le kaj bo o tem rekel njen novi izbranec Klemen Janežič, ki je bil prisoten prav pri tem kadru?

V novih delih se obeta kar nekaj novih obrazov, ki se bodo pridružili že poznani zasedbi, med drugim tudi Primož Ekart kot Dašin fant Filip. Ljubezen bo znova v ospredju, tudi tista, ki se je v prejšnji sezoni spletla za kamerami. Klemen in njegova soigralka Nina Ivanišin naj bi se zaljubila prav med snemanjem prve sezone, ali se bo med njima kaj spletlo tudi pred kamerami po vnaprej spisanem scenariju, pa bomo morali počakati do spomladi. Naš fotograf pa je imel redko priložnost ujeti nekaj kadrov s snemanja prihajajoče sezone, saj smo se glavnima igralcema Klemnom Janežičem in Injo Zalta na snemanju pridružili tudi iz našega uredništva.

VLOGA SLABO VPLIVA NANJO

  • Nina Ivanič, ki nastopa v vlogi spletkarske povzpetnice Ines, pa je opazila, da ima ta lik vpliv tudi na njeno vsakdanje življenje. Namreč, pred kratkim jo je na parkirišču ustavila soseda in ji neposredno očitala, da ji je v nanizanki neizmerno zoprna, in vprašala, ali bo tudi v novi sezoni takšna mrha. "Malo sem ji odprla srce in razložila, da bom v novi sezoni manj zoprna, saj se Ines precej spremeni. Postane bolj dobrodušna in s solzami čisti svoje grehe. Pa je soseda zavzdihnila in zavila z očmi: 'Joj, takšna mi pa ne boš več všeč!'

Priporočamo