Klemen Kopina si želi poletne romance

Klemen Kopina si želi poletne romance (foto: osebni arhiv Klemna Kopine) osebni arhiv Klemna Kopine
14. 6. 2019

Moderator in radijski voditelj Klemen Kopina več kot očitno nestrpno pričakuje nadaljevanje poletja, ki je na slovenskih tleh že v polnem zamahu.

Ob teh visokih temperaturah je že poiskal ustrezno osvežitev in sicer v bazenu. Pri tem pa se je, kot pravi v šali sam, tudi končno znebil rokavčkov za plavanje. Da se je to zgodilo, mu je na pomoč priskočil njegov dober prijatelj, učitelj plavanja in osebni trener mojster Bisonko. Tudi tokrat pa ni šlo brez takšnih in drugačnih pripetljajev.

Pri intenzivnem treningu se je Klemnu namreč strgal eden od rokavčkov. Bisonko kot vsestranski in vedno pripravljen mojster je imel pri sebi seveda takoj rešitev in je Klemnu pomagal z lepilom za plastiko, da je lahko s treningom nemoteno nadaljeval. Kot dober prijatelj, ki zlepi vse, pa se Klemen nadeja, da ga bo simpatični mojster poleti zlepil tudi s kakšnim simpatičnim dekletom.

Foto: osebni arhiv

Značke: Klemen Kopina

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri