Klemen Mramor - Clemens bo na Emi 2017 zamenjal Majo Keuc

Vir: Lady
9. 2. 2017

Potem ko je Maja Keuc, ki se zdaj predstavlja kot Amaya, nenadno sporočila, da ne bo sodelovala na izboru Ema 2017 zaradi svojih načrtov za mednarodno kariero, je zavladala manjša panika, saj na TV Slovenija že dve leti nimajo več rezervnih nastopajočih za primer, če bi kdo odstopil.

Mario Galunič, odgovorni urednik Razvedrilnega programa TV Slovenija, je Majino odločitev obžaloval in sporočil, da se bo ravnal po pravilniku in izbral novega kandidata. Po nekaj dneh je tako sporočil, da bo Majino mesto 'zasedel' Clemens. Gre za mladega uspešnega glasbenika, ki je tudi avtor svojih pesmi. Morda se ga spomnite z njegovega nastopa na Emi 2015, kjer je zapel pesem Mava, ki je bila v letu 2015 četrta najbolj predvajana skladba na Valu 202, ali pa z nastopa na festivalu Poprock 2016, kjer je zapel priljubljen komad Jst bi te mel. Klemnu je v čast, da bo nastopil na Emi 2017, čeprav je bil kar presenečen.

"Povabilo je bilo zame veliko presenečenje, na katero sem se z veseljem odzval. V čast mi je, da bom lahko nastopil na letošnjem izboru za evrovizijsko pesem, in verjamem, da bo letošnja Ema zares nekaj posebnega. Zame je najbolj pomembno, da se bomo zabavali in da bomo z ostalimi glasbeniki priredili dober šov. Verjamem, da vam bo 'sedl'." Klemen Mramor oziroma Clemens je uspešen glasbenik, ki se ukvarja še z dramsko igro, ki jo je izpopolnjeval v Londonu, režijo in sinhronizacijo risank, kot so Star Wars, Smrkci, Yu-gi-oh, Peter Pan. Nanj ste lahko naleteli tudi v seriji Usodno vino in drugih igranih serijah. Bo pa Klemen kar nekaj časa preživel v naših dveh največjih televizijskih hišah, saj bo poleg nastopa na Emi 2017 na TV Slovenija nastopal še v šovu MasterChef na POP TV. Klemen namreč zelo rad kuha – zaupal nam je, da je njegova najljubša jed curry, najbolj pa je ponosen na rižoto z gamberi.

E. J.