Klemen Podveržen (Big Brother) je postal očka

Klemen Podveržen (Big Brother) je postal očka (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
16. 1. 2018

Od finala resničnostnega šova Big Brother je minilo že leto in pol, sama udeležba pa je številnim nekdanjim tekmovalcem močno spremenila življenje in jim prinesla nekaj minut pod žarometi, vendar ne Klemnu Podverženu, ki je le za las zgrešil mamljivo vsoto denarja.

Zanj se je prava sreča začela šele po prihodu iz hiše Big Brother, ko se je znova lahko stisnil v objem k svoji dragi Anni, parček pa se je malo pred božičem razveselil nove družinske članice.

"16. december 2017 je bil drugačen dan, poseben dan ... Po dolgem času, s kar nekaj dnevi zamude, se je ob 14:07 rodil najin težko pričakovani zaklad. Rodila se je samo najina deklica," je sporočilo, s katerim je prijatelje in bližnje takoj po rojstvu male princeske razveselil Klemen.

Kot nam je zaupal, ni nič lepšega od prvega snidenja z novorojenčkom: "Trenutek ob rojstvu najine deklice je bil obdan z občutki sreče, veselja in topline. Ni lepšega občutka od tistega, ko prvič vidiš svojega otroka, zaslišiš njegov jok in se zavedaš, da je končno na svetu ... postali smo čisto prava družina."

Spol otroka sta novopečena starša želela izvedeti še pred porodom, tako ju je v sredini decembra razveselila deklica. Prvorojenko sta poimenovala Zara, ime pa je izbral kar Klemen sam, saj sta bila z Anno tako dogovorjena. "Če se rodi deklica, ime izberem jaz, če se rodi deček, pa ime izbere Anna. In tako sem imel to čast, da ime izberem jaz. Izbiral sem med tremi imeni, a sem se odločil za ime Zara, saj to ime ni pogosto v našem kraju. Pomeni bogastvo, in ker so otroci naše največje bogastvo, nisem prav dosti okleval," nam je zaupal nekdanji tekmovalec v resničnostnem šovu, ki se počasi že navaja na nov družinski ritem in malčico, ki je popestrila njuno življenje. V dobrem smislu, se razume. "Zara je nezahtevna deklica, ki rada je in veliko spi," povesta ponosna starša, ki pa o drugem otroku še ne razmišljata: "Pustimo času čas."

Besedilo: Nika Arsovski // Foto: osebni arhiv