Klemen Prepelič - zaročen in v veselem pričakovanju

Klemen Prepelič - zaročen in v veselem pričakovanju (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
22. 5. 2018

Slovenski košarkarski as Klemen Prepelič ima v zadnjem letu veliko razlogov za veselje. Po osvojenem zlatu na evropskem prvenstvu v Istanbulu se je priljubljeni Prle odločil storiti veliki korak, pokleknil je namreč pred svojo dolgoletno srčno izbranko Tamaro.

Slovenki košarkar, ki služi kruh v Parizu, prestolnici ljubezni, se je odločil za roko zaprositi svojo drago Tamaro Teofilović, ki ga je s tribun glasno podpirala tudi na evropskem prvenstvu. Lepotička je sicer nekdanja finalistka Miss Universe Slovenije, ki se je nekoč, tako kot Klemen, tudi sama ukvarjala s košarko.

"Rekla je ja," je na Instagram profilu veselo novico oznanil košarkar, ki je ob tem poudaril, da je ponosen prav do neba. Na Tamarini roki se tako vse od konca aprila blešči ikonični zaročni prstan podjetja Tiffany&Co., ki so ga na svojih rokah nosile tudi številne zvezdnice. To pa ni edina vesela novica, ki jo je oznanil parček, le nekaj dni pred zaroko je Klemen objavil fotografijo ob Slavoloku zmage, s katero je sprožil govorice o tem, da se bosta zaljubljenca kmalu razveselila novega družinskega člana. Trebušček je dobro viden tudi na posnetkih, ki jih z velikim veseljem objavlja Klemen, brez dvoma pa bo z novim veseljem košarkar dobil še večji zagon za lovorike na parketu.

Besedilo: Maja Muhič // Foto: osebni arhiv

Priporočamo