Klemen Slakonja: Njegova zahteva: Hoče Bineta!?

Vir: Nova
20. 12. 2012

Največji zvezdnik Televizije Slovenija Klemen Slakonja je pred kratkim podpisal pogodbo s TV3 Medias.

Številni se čudijo, kako to, da se je Klemen odločil iti na komercialno televizijo, kjer bo vodil lastno zabavnoglasbeno oddajo. Pojavljajo se tudi špekulacije, kaj vse naj bi mu direktor Bojan Umer obljubil, da pridobi Klemena, ki se vsakič znova izkaže za večstransko nadarjenega.

No, slišali smo, da naj bi bila ena od Klemenovih zahtev tudi ta, da z njim pride na televizijo delat tudi Bine Bizilj, sicer sin legendarne urednice tretjega programa nacionalne televizije Ljerke Bizilj.

Bojan Umer, direktor TV3 Medias, na te govorice odgovarja: »Bine Bizilj je z našo hišo začel sodelovati pred Klemenom Slakonjo. Njuna povezava nikakor ni bila pogoj za delo nikogar od njiju, smo pa zadovoljni, da sta oba pri nas, saj sta se že dokazala kot zmagovalna dvojica. Z Binetovim delom smo zelo zadovoljni, saj se je izkazal za profesionalca na svojem področju. Klemena v svojem pravem elementu še nismo preizkusili, saj se oddaja začne šele februarja. Seveda pa smo že začeli priprave na oddajo, pri katerih pa delo z njim poteka na zelo profesionalnem nivoju.«

Priporočamo